Lenovo XClarity System management 1 litsents(i)

Tootja: Lenovo

Mudel: 4L47A09132

EAN: 0889488453733

Lenovo XClarity tarkvara pakub tõhusat ja põhjalikku lahendust teie süsteemi infrastruktuuri haldamiseks. Selle kasutajasõbraliku liidese abil lihtsustab see tarkvara Lenovo serverite, salvestussüsteemide ja võrguseadmete haldamist ja jälgimist.

See Lenovo XClarity 1-litsentsi versioon võimaldab siledalt jälgida kogu süsteemi keskkonda, tagades optimaalse jõudluse ja vähendades seiskumisaega. Täiustatud funktsioonide abil saate kaugjälgida ja hallata mitmeid süsteeme ühest juhtpaneelist, pakkudes keskset vaadet kogu IT-infrastruktuurile.

Tarkvara pakub mitmeid juhtimisvõimalusi, sealhulgas varahalduse inventuuri haldamist, reaalajas süsteemi oleku jälgimist ning tarkvara- ja draiveriuuendusi. Teil on lihtne jälgida ja inventariseerida kõiki riistvarakomponente oma keskkonnas, mis lihtsustab võimalike probleemide tuvastamist ja lahendamist.

Lisaks võimaldab XClarity tarkvara ajastada automatiseeritud ülesandeid, näiteks süsteemi värskendusi ja hooldust, vähendades vajadust manuaalse sekkumise järele. See aitab optimeerida teie IT-operatsioone ja vabastada teie IT-tiimi aega oluliste ülesannete täitmiseks.

Lisaks pakub tarkvara põhjalikke turvafunktsioone, sealhulgas rollipõhist juurdepääsu kontrolli ja turvalisi suhtlusprotokolle. See tagab, et ainult volitatud isikud pääsevad juurde ja haldavad teie süsteemikeskkonda, tugevdades andmekaitset ja takistades volitamata juurdepääsu.

Kokkuvõttes pakub Lenovo XClarity 1-litsentsiga tarkvara intuitiivset ja võimsat süsteemihalduse lahendust, mis võimaldab teil tõhusalt jälgida ja optimeerida oma IT-infrastruktuuri. Tänu oma ulatuslikele funktsioonidele ja kasutajasõbralikule liidesele lihtsustab see keerulise süsteemihalduse ülesannet ning võimaldab Lenovo süsteemide tõhusat jälgimist ja hooldust.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €33.92

Kauplus Pealkiri Hind
mts.ee

mts.ee

Lenovo XClarity 1 litsents(i) €33.92

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Litsents
Litsentsi kogus 1 litsents(i)
Keel Hispaania
Tüüp Süsteemi haldamine