Philips AVENT Baby monitor SCD835/26 videomonitor beebi jälgimiseks 300 m FHSS Sinine, Valge

Tootja: Philips AVENT

Mudel: SCD835/26

EAN: 8710103896777

Philips AVENT Baby monitor SCD835/26 videomonitor beebi jälgimiseks 300 m FHSS Sinine, Valge on usaldusväärne videomonitor, mis on loodud beebide jälgimiseks. See Philips AVENT toode pakub mitmeid mugavaid funktsioone, et tagada lapse turvalisus ja vanemate rahulolu.

Selle beebimonitori liides on FHSS, mis tagab usaldusväärse ühenduse ilma häireteta. Sagedusriba on 2.4 GHz, mis tagab suurepärase signaali kvaliteedi.

Videomonitoril on 6,86 cm ekraani diagonaal, mis võimaldab vanematel mugavalt jälgida beebi tegevust. Ekraan kasutab LCD-kuvamise tüüpi, tagades selge ja terava kuvamise.

Tootel on LED-indikaatorid, mis annavad visuaalseid teateid ja annavad teada, kui aku on tühi. Samuti hoiatab videomonitor automaatselt, kui olete levialast väljas.

See Philips AVENT videomonitor on varustatud vööklambri jaoks, tagades, et saate seda hõlpsalt kanda ja kaasas kanda. Seinale kinnitamine pole aga võimalik.

Aku tööiga on maksimaalselt 12 tundi, mis tagab pikaajalise kasutamise ilma pideva laadimiseta. Toiteallikat saab kasutada kas vahelduvvooluga või patareidega, ja see toetab AC-sisendsagedust vahemikus 50-60 Hz ja AC-sisendpinget vahemikus 100-240 V.

Philips AVENT Baby monitor SCD835/26 videomonitor on saadaval sinise ja valge värviga, mis sobib beebi toa sisustusega. Toitel on LED-indikaator ja öötuli, mis aitab pimedas nähtavust parandada.

Videomonitoril on IR LED-tüüp, mis võimaldab kasutada seda ka öörežiimis. Digitaalset suumimisvahemikku see toode aga ei paku.

Sisseehitatud kõlarid võimaldavad helitugevuse digitaalset juhtimist ja häälaktiveerimist. Videomonitori maksimaalne ulatus on 300 meetrit avatud ruumis ja 50 meetrit siseruumides. Samuti saab see hõlpsalt vastata helikõnedele ja tuvastada helisid.

Kuigi videomonitoril pole temperatuuriandurit, on sellel rahustavate unelaulude funktsioon, mis aitab beebi rahustada. Lisaks toetab see nutitelefoni ühendust ja sellel on 5 unelaulu.

Ökorežiim tagab energiasäästu, samas kui reguleeritav vaatenurk võimaldab mugavat vaatamiskogemust. Digitaalne suumimine ja liikumine pole sellel videomonitoril saadaval, kuid rahustava rääkimise funktsioon ja seotud ja levialas olemise näidik pakuvad siiski täiendavat kasutusmugavust.

Philips AVENT Baby monitor SCD835/26 videomonitor on varustatud automaatse infrapuna öönägemisega, mis tagab selge öövaatamise. Vibreerimisrežiimi see toode aga ei paku.

Videomonitoril on mitu tundlikkuse seadistust, et kohandada helitundlikkust vastavalt vajadusele. Lisaks on sellel mini USB laadimisvõimalus.

See Philips AVENT videomonitor pakub ainult helirežiimi võimalust, kui soovite jälgida beebi tegevust heli kaudu. Samuti kasutab see digitaalset videotehnoloogiat, tagades selge ja sujuva pildikvaliteedi.

Patarei tühjenemise/ühenduse katkemise hoiatus annab teile teada, kui on vaja laadida või kui ühendus on katkenud. Videomonitori lapsevanema osas töötab patareidega ja juhtmega.

See videomonitor ei ole ühilduv Androidi, iOSi ega tahvelarvutitega. Kuid see on varustatud funktsiooniga "Lost connection alert", mis annab teile teada, kui ühendus on katkenud.

Ekraani heleduse kontroll võimaldab teil reguleerida ekraani vastavalt valgustingimustele. Samuti pakub see videomonitor rahustavaid hällilaulusid ja tühja aku hoiatust.

Kokkuvõttes on Philips AVENT Baby monitor SCD835/26 videomonitor usaldusväärne ja funktsionaalne seade beebide jälgimiseks. Sellel on mitmeid kasulikke funktsioone, mis tagavad lapse turvalisuse ja mugavuse.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €233.07

Kauplus Pealkiri Hind
mts.ee

mts.ee

Philips AVENT Baby monitor SCD835/26 videomonitor beebi jälgimiseks 300 m FHSS Sinine, Valge €233.07

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Kaamera
Digitaalse suumi vahemik
Öörežiim
LED-i tüüp IR
Ekraan
Kuvamise tüüp LCD
Ekraani diagonaal 6,86 cm
Ergonoomika
Värinaalarm Ei
Seinale kinnitatav
Vööklamber
Indikaatorid
LED-indikaatorid
Automaatne levialast väljas hoiatus
Aku tühi indikaator
Pesad & liidesed
Sagedusriba 2.4 GHz
Liides FHSS
Toimimine
Kohandatav helitundlikkus
Temperatuuri andur
Unelaulud
Unelaulude arv 5
Voice Operated eXchange (VOX)
Heli tuvastamine
Häälaktiveerimine
Helitugevuse kontroll Digitaalne
Sisseehitatud kõlar(id)
Maksimaalne leviala väljas 300 m
Maksimaalne leviala siseruumis 50 m
Kaamera panoraamimise kontroll
Vastamisfunktsioon
Nutitelefoni tugi
Maksimaalne ulatus 300 m
Disain
Toite LED-indikaator
Öötuli
Toote värv Sinine, Valge
Tehnilised andmed
Rahustava rääkimise funktsioon
Seotud ja levialas olemise näidik
Digitaalne suum ja liikumine
Automaatne infrapuna öönägemine
Vibreerimisrežiim
Tundlikkuse sätted
Rahustav öölamp
Mini USB laadimine
Digitaalne videotehnoloogia
Androidi, iOSi, tahvelavutiga ühilduv
Patarei tühjenemise/ühenduse katkemise hoiatus
Pataeide ja juhtmega töötav lapsevanema osa
Reguleeritav vaatenurk
Tagavaraaku
Lost connection alert Jah
Ainult helirežiim
Ökorežiim
Võimsus
Aku tööiga (maksimaalne) 12 h
AC-sisendpinge 100-240 V
AC-sisendsagedus 50 - 60 Hz
Toiteallika tüüp Vahelduvvool, Patarei
Muud funktsioonid
Rahustavad hällilaulud
Ekraani heleduse kontroll
Tühja aku hoiatus