Motorola PIP1200 videomonitor beebi jälgimiseks 300 m FHSS Must, Valge

Tootja: Motorola

Mudel: PIP1200

EAN: 5055374713891

Motorola PIP1200 video lapsevalve on usaldusväärne ja mugav viis oma pisikese silma peal hoidmiseks. Maksimaalse vahemaa 300 meetriga saate jälgida oma last kodus ükskõik millisest kohast. Monitoril on selge ja terav 7,11 cm ekraan resolutsiooniga 320 x 240 pikslit, tagades, et näete oma last selgelt.

Varustatud sisseehitatud mikrofoni ja kõlariga võimaldab see video lapsevalve teil kuulda ja rääkida oma lapsega vanemseadmest. Kahepoolne kõlari süsteem pakub selget ja usaldusväärset suhtlemist, samas kui helitugevuse nupud võimaldavad heli vastavalt eelistustele reguleerida.

Lisaks helifunktsioonidele sisaldab see lapsevalve kasulikke funktsioone nagu müra tuvastamine ja temperatuurisensor. Müratuvastuse funktsioon annab teile märku, kui teie laps nutab või teeb müra, isegi kui vanemseade on vaikeseadistusel. Temperatuurisensor võimaldab teil jälgida teie lapse magamistoas ruumitemperatuuri, tagades optimaalse mugavuse.

Motorola PIP1200 video lapsevalve on mõeldud mugavuse silmas pidades. Vanemseadmel on pikk aku kestvus kuni 7 tundi, võimaldades teil oma last terve päeva jälgida ilma muretsemata laadimise pärast. Lisaks hoiatatakse teid vanemseadme laadimiseks, kui aku tase on madal.

Sellel video lapsevalvel on elegantne mustvalge disain, mis pole mitte ainult funktsionaalne, vaid ka stiilne. Väljaspool vahemiku hoiatamise funktsioon tagab, et olete lapsega jätkuvalt ühenduses, samas kui helitaseme tuled annavad visuaalse vihje teie lapse müra taseme kohta, isegi kui vanemseade on vaikeseadistusel.

Kokkuvõttes on Motorola PIP1200 video lapsevalve usaldusväärne ja kasutajasõbralik seade, mis pakub vanematele meelerahu. Selle vahemaa, helifunktsioonide ja mugava disaini tõttu on see ideaalne valik oma lapse jälgimiseks.


4 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €144.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Beebimonitor Motorola PIP1200 2,8 €144.99
www.ox.ee

www.ox.ee

Motorola | Video Baby Monitor | PIP1200 2.8" | 2.8" diagonal color screen; 2.4GHz FHSS wireless technology for in-home viewing; Digital zoom; Secure and private connection; LED sound level indicator; Two-way talk; Room temperature monitoring; Infrared night vision; High sensitivity microphone; Rechargeable parent unit; Wall Mount (using bracket provided) | White/Black €178.00
mts.ee

mts.ee

Motorola PIP1200 videomonitor beebi jälgimiseks 300 m FHSS Must, Valge €181.80
arvutitark.ee

arvutitark.ee

Motorola | Video Baby Monitor | PIP1200 2.8\ €184.70

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Kaamera
Digitaalse suumi vahemik
Öörežiim
Ekraan
Tagantvalgustusega ekraan
Ekraani resolutsioon 320 x 240 pikslit
Ekraani diagonaal 7,11 cm
Ergonoomika
Seinale kinnitatav
Indikaatorid
Automaatne levialast väljas hoiatus
Aku tühi indikaator
Helitaseme tuled
Pesad & liidesed
Sagedusriba 2.4 GHz
Liides FHSS
Toimimine
Heli tuvastamine
Temperatuuri andur
Helitugevuse kontroll Nööbid
Sisseehitatud kõlar(id)
Sisseehitatud mikrofon
Vastamisfunktsioon
Maksimaalne ulatus 300 m
Disain
Kõlari tüüp kahesuunaline
Toote värv Must, Valge
Seadme tüüp Kaamera
Tehnilised andmed
Paigaldamise komplekt Jah
Võimsus
Aku tööiga (maksimaalne) 7 h
Aku mahutavus 2000 mAh
Toiteallika tüüp Patarei
Muud funktsioonid
Tühja aku hoiatus