HP OMEN by Citadel Gaming Chair Lauaarvuti mänguri tool Must, Punane

Tootja: HP

Mudel: 6KY97AA

EAN: 0193808481017

HP OMEN by Citadel mängutoolid on kvaliteetsed arvutimängude toolid, mis on mõeldud lõputute mugavuse ja toe pakkumiseks pikemaajaliste mängusessioonide ajal. Selle elegantne musta ja punase disainiga tool ei ole mitte ainult stiilne, vaid ka praktiline igal tasemel mängijate jaoks.

HP OMEN by Citadel mängutoolil on tugev konstruktsioon, mis suudab toetada kuni 29 kg kaalu, tagades stabiilsuse ja vastupidavuse. Selle kõrgus on 590 mm, laius 1430 mm ja sügavus 620 mm, tagades mugava sobivuse erineva suurusega kasutajatele.

Tooli kõrgust on lihtne reguleerida minimaalselt 143 cm-ni, võimaldades isikupärastatud istumiseelistusi. Varustatud ratastega, saab see mängutool 360 kraadi ulatuses pöörata, tagades suurema liikuvuse ja paindlikkuse. Sellel on viis ratast, mis tagavad sujuva liikumise erinevatel pindadel.

HP OMEN by Citadel mängutooli on mõelnud mängijatele ja sellel on käetoed, mis annavad mängimise ajal lisatoetust. Käetoed ei ole mitte ainult olemas, vaid neid saab ka reguleerida, võimaldades kasutajatel leida optimaalne asend maksimaalse mugavuse saavutamiseks.

Tooli iste ja seljatugi on elegantses mustas värvitoonis, millel on tagaküljel erksad punased aktsendid, lisades sellele stiilset puudutust. Tooli alus on samuti must, täiendades selle kaasaegset ja elegantset välimust.

Mugavuse veelgi suurendamiseks on HP OMEN by Citadel mängutoolil ka kaelatoepadi ja nimmetoepadi. Need aksessuaarid pakuvad lisatuge kaelale ja alaseljale, vähendades pinget ja soodustades hea rühti.

Selle arvutimängude tooli teised märkimisväärsed omadused hõlmavad reguleeritavat istmekõrgust, peatoepatja ja reguleeritavat pedaalplaati. Siiski ei ole sellega kaasas võidusõidurooli ega lendealust.

Kokkuvõttes on HP OMEN by Citadel mängutool usaldusväärne ja stiilne valik mängijatele, kes otsivad mugavust, tuge ja paindlikkust oma mängusessioonide ajal.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €588.46

Kauplus Pealkiri Hind
www.pc21.fr

www.pc21.fr

HP OMEN by Citadel Gaming Chair Lauaarvuti mänguri tool Must, Punane €588.46

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Ergonoomika
Reguleeritav istme kõrgus Jah
Nimmepadi Jah
Kaasas võidusõidurool/lennualus Ei
Kohandatav pedaaliplaat Jah
Peatugi Jah
Funktsioonid
Rataste arv 5 ratas(ad)
Rullikrattad Jah
Kaelapadi Jah
Rotatsiooni nurk 360 °
Käetoe reguleerimise tüüp 4D käetugi
Reguleeritavad käetoed Jah
Käetoe tüüp Kõva käetugi
Käetoed Jah
Seljatoe värv Must, Punane
Tooli värv Must
Aluse värv Must
Toote tüüp Lauaarvuti mänguri tool
Kaal ja mõõtmed
Kaal 29 kg
Kõrgus (minimaalne) 143 cm
Kõrgus 590 mm
Sügavus 620 mm
Laius 1430 mm
Pakendi andmed
Pakendi kaal 33 kg
Pakendi laius 960 mm
Pakendi sügavus 730 mm
Pakendi kõrgus 420 mm