Logitech Rally Ultra-HD ConferenceCam Must

Tootja: Logitech

Mudel: 993-001952

EAN: 5099206083776

Logitech Rally Ultra-HD ConferenceCam on tipptasemel videokonverentsi seade, mis tagab erakordse jõudluse, usaldusväärsuse ja mugavuse. See konverentsikaamera on loodud esmaklassilistest materjalidest ja varustatud edasijõudnud tehnoloogiate, mis tagavad sujuva suhtluse ja koostöö erinevate asukohtade vahel.

Toote kaal on 680 grammi, mis teeb selle kompaktseks ning lihtsasti eri kohtadesse kaasaskantavaks. Lisaks on pakendi mõõtmed 225mm x 63mm x 153mm, mille kaudu on tagatud kõik vajalikud ühendus- ja portide liidesed.

Logitech Rally Ultra-HD ConferenceCam pakub erakordset videokvaliteeti tänu oma ultra-kõrge lahutusvõimega (UHD) kaamerale, mis võimaldab saavutada kristallselgeid pilte ja videosid. See järgmise põlvkonna videokonverentsi seade pakub lahutusvõimet kuni 4K, tagades selge ja realistliku vaate koosolekute osalejatele ja nende ümbrusele. Kaamera must värvifinišiga sobib hästi erinevatesse tööruumide disainidesse.

Logitech Rally Ultra-HD ConferenceCam on ühilduv erinevate seadmete ja tehnoloogiatega, sobides paljudeks rakendusteks. Selle ühenduvuse tehnoloogia on juhtmega ühendatud ning sellel on kaks Ethernet LAN (RJ-45) porti, DC-sissejuhtimine ja kaks HDMI sisendporti. Toiteallika tüüp on vahelduvvool ning see tarbib minimaalselt elektrit, tehes seadme keskkonnasõbralikuks.

See konverentsikaamera on loodud ergonoomilise disaini ja dimensioonidega 40mm x 176mm x 138mm, võimaldades erinevaid seadistusi. Selle karp grosskaal on 2.86kg, korpuse pikkus 266mm ja laius 164mm, tagades selle lihtsa saatmise ja hoiustamise.

Kokkuvõtlikult on Logitech Rally Ultra-HD ConferenceCam suurepärane toode kaugkohtumisteks, veebiseminarideks, videokonverentsideks ja koolitussessioonideks. Selle tunnused, nagu ühilduvus, ühenduvus, toide ja videokvaliteet, teevad sellest väärtusliku investeeringu igale ettevõttele või organisatsioonile.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €625.31

Kauplus Pealkiri Hind
mts.ee

mts.ee

Logitech Rally Ultra-HD ConferenceCam Must €625.31

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Pesad & liidesed
DC-pistik Jah
Ethernet LAN (RJ-45) pordid 2
HDMI sisendportide arv 2
Ühenduvustehnoloogia Juhtmega ühendatud
Funktsioonid
Ühilduvad tooted Rally
Brändiühilduvus Logitech
Toote värv Must
Võimsus
Toiteallika tüüp Vahelduvvool
Kaal ja mõõtmed
Kõrgus 40 mm
Sügavus 138 mm
Laius 176 mm
Pakendi andmed
Pakendi kaal 680 g
Pakendi kõrgus 63 mm
Pakendi sügavus 225 mm
Pakendi laius 153 mm
Pakendi sisu
Kogus 1
Logistika andmed
Põhikasti (välimine) pikkus 266 mm
Harmonized System (HS) kood 85299097
Põhikasti (välimine) brutokaal 2,86 kg
Põhikasti (välimise) kõrgus 244 mm
Põhikasti (välimise) laius 164 mm