Lindy 43315 videokaabliadapter 5 m USB tüüp-C HDMI tüüp A (Standard) Must

Tootja: Lindy

Mudel: 43315

EAN: 4002888433150

Lindy 5m USB tüüp C kuni HDMI adapterkaabel koos HDR-iga pakub sujuvat ühendust teie USB tüüp-C ühilduva seadme ja HDMI-ekraani vahel. 5 meetri pikkune kaabli pikkus annab teile paindlikkuse seadmete seadistamisel vastavalt oma eelistustele.

See adapterkaabel toetab kõrget andmeedastuskiirust 18 Gbit/s, tagades sujuva ja kiire multimeediasisu edastuse. Samuti pakub see erakordset pildikvaliteeti maksimaalse resolutsiooniga 4096 x 2160 pikslit, võimaldades teil nautida võimsaid visuaale oma HDMI-ühilduval ekraanil.

Disainitud elegantses mustas värvitoonis, sulandub Lindy USB tüüpC kuni HDMI adapterkaabel sujuvalt igasse seadistusse. Selle ühilduvus erinevate graafikalahenduste ja videorežiimidega, sealhulgas toetus 2160p resolutsioonile, tagab ühilduvuse erinevate seadmete ja ekraanieelistustega.

Varustatud USB tüüp-C pistikuga ühel poolel ja HDMI tüüp A (standard) pistikuga teisel poolel, loob see adapterkaabel vaevata ühenduse erinevate liidesetüüpide vahel, muutes selle mitmekülgseks lahenduseks USB tüüp-C seadmete ühendamiseks HDMI-ekraanidega.

Kontaktide kuldplaat tagab usaldusväärsed ja turvalised ühendused, vähendades signaali kadu ja säilitades optimaalse jõudluse. Lindy USB tüüp C kuni HDMI adapterkaabel toetab HDMI versiooni 2.0, pakkudes täiustatud võimalusi ja ühilduvust teie heli- ja videovajadustele.

Maksimaalse värskendussagedusega 60 Hz tagab see adapterkaabel sujuvad ja vedelad visuaalid ilma märgatava viivituseta või takerdumiseta. Mõlema pistiku sirge vormifaktor võimaldab lihtsat ja otsekoheset paigaldust, kõrvaldades ebavajalikud painded või keerud kaablis.

32 AWG juhtmetugevusega on see adapterkaabel ideaalne tasakaal paindlikkuse ja vastupidavuse vahel. Mõlemal poolel olevad meesühendused teevad selle sobivaks erinevate seadmete jaoks, pakkudes igakordset vaevatu ja usaldusväärset ühendust.

Märkimisväärne on see, et see toode toetab kõrget dünaamilist ulatust (HDR), võimaldades teil kogeda paremat kontrasti ja laiemat värvigammat rikkalikuma vaatamiskogemuse jaoks.

Tehke oma multimeediumiseadistus paremaks Lindy 5m USB tüüp C kuni HDMI adapterkaabliga koos HDR-iga ning nautige sujuvat ühenduvust ja erakordset pildikvaliteeti oma USB tüüp-C seadmetest.


3 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €83.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.ox.ee

www.ox.ee

Lindy 5m USB Typ C an HDMI Adapterkabel mit HDR €83.00
arvutitark.ee

arvutitark.ee

Lindy 5m USB Type C HDMI 4K60 Adapterkaabel HDR-iga €83.30
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Lindy 5m USB Type C to HDMI 4K60 Adapter Cable with HDR €99.99
www.ox.ee

www.ox.ee

Lindy 5m USB Type C to HDMI 4K60 Adapter Cable with HDR €131.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
AWG-juhtme läbimõõt 32
Toote värv Must
Maksimaalne värskendussagedus 60 Hz
Andmeedastuskiirus 18 Gbit/s
Toetatud graafikaresolutsioonid 4096 x 2160
Toetatud videorežiimid 2160p
Maksimaalne resolutsioon 4096 x 2160 pikslit
HDR-toega
HDMI-versioon 2.0
Pistmikukontaktide kate Kuld
2. pistmiku kujutegur Sirge
1. pistmiku kujutegur Sirge
Konnektor 2 sugu Meessoost
Konnektor 1 sugu Meessoost
Pistmik 2 HDMI tüüp A (Standard)
Pistmik 1 USB tüüp-C
Kaabli pikkus 5 m
Töötingimused
Hoiustamistemperatuur (T-T) 0 - 45 °C
Kasutamistemperatuur (T-T) 0 - 35 °C
Pakendi andmed
Pakendi tüüp Plastkott
Kogus pakis 1 tk
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080