Equip 133435 videokaabliadapter 0,15 m DisplayPort VGA Must

Tootja: Equip

Mudel: 133435

EAN: 4014619358151

Equip DisplayPort to HD15 VGA Adapter on kompaktne ja mitmekülgne videokaabli adapter, mis on mõeldud seadme ühendamiseks, millel on DisplayPort väljund, monitori või projektoriga, millel on VGA sissekanne. See võimaldab sul sujuvalt edastada kõrglahutusega videosignaale ühest seadmest teise.

Seda adapterit toodab Equip, usaldusväärne kaubamärk, mis on tuntud kõrgekvaliteediliste ühenduslahenduste tootmise poolest. See kuulub videokaabli adapterite kategooriasse, tehes sellest hädavajaliku lisaseadme neile, kes soovivad ühendada seadmeid erineva videoväljundiga.

Adapteri kerge disain kaalub vaid 37,5 grammi ja selle mõõtmed on 250 mm kõrgusel, 45 mm laiusel ja 16 mm sügavusel, muutes selle uskumatult kaasaskantavaks ning kergesti kaasavõetavaks kõikjale. See on ideaalne professionaalidele, kes liiguvad sageli erinevate tööjaamade vahel, või inimestele, kes sageli ühendavad oma seadmed välisekraanidega.

Adapteril on mees DisplayPort ühendus, mis ühendub kindlalt sinu seadme väljundporti, ja emane VGA ühendus, mis sobib lihtsalt sinu kuva seadme VGA-sissekandega. Pistikud tagavad stabiilse ja usaldusväärse ühenduse, võimaldades selget ja järjepidevat videosignaali edastamist.

0,15 meetri pikkuse kaabliga pakub see adapter suurepärast paindlikkust seadmete paigutamisel, säilitades samas korras ja organiseeritud ühenduste seadistuse. See toetab maksimaalset eraldusvõimet 1920 x 1200 pikslit, pakkudes teravaid ja elavaid visuaale parema vaatamiskogemuse saavutamiseks.

Adapteri must värv sobib enamiku seadmete ja kuva esteetikaga, tagades elegantse ja professionaalse välimuse. Lisaks on adapter ühilduv DisplayPort 1.1a-ga ja toetab 1080p eraldusvõimet, tehes selle sobivaks laiale valikule seadmetele ja kuva seadistustele.

10-bitise, 162 MHz digitaal-analoog converteriga (DAC) varustatuna tagab see adapter täpse ja täpse signaali teisendamise parima video kvaliteedi saavutamiseks. See kuvab selgeid pilte ja sujuvat videopleieri tööd, võimaldades sul nautida oma sisu hämmastavate detailidega.

Equip DisplayPort to HD15 VGA Adapter on pakendatud 65-grammisesse pakendisse, mille mõõtmed on 26 mm sügavusel, 190 mm kõrgusel ja 90 mm laiuses. Pakend sisaldab adapterit ennast, pakkudes sulle kõike vajalikku sujuvaks ja vaevatuks ühendamiseks oma seadmete vahel.

Oma usaldusväärse jõudluse, kompaktse disaini ja ühilduvusega erinevate seadmete ja kuva seadistustega on Equip DisplayPort to HD15 VGA Adapter hädavajalik lisavarustus neile, kes soovivad ühendada seadmeid erinevate videopordidega. Kas vajad oma sülearvutit esitluste jaoks projektoriga ühendamiseks või soovid oma töölaua laiendada kahekordse kuva seadistusega, tagab see adapter optimaalse videosignaali edastamise ja kvaliteedi.


3 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €10.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Equip DisplayPort to HD15 VGA Adapter €10.99
www.ox.ee

www.ox.ee

Equip DisplayPort - VGA, DisplayPort, VGA, Male/Female, Black, Plastic, PVC, 0.15 €13.00
arvutitark.ee

arvutitark.ee

DisplayPort to HD15 VGA Adapter €17.55

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Toote värv Must
Maksimaalne resolutsioon 1920 x 1200 pikslit
Konnektor 2 sugu Naissoost
Konnektor 1 sugu Meessoost
Pistmik 2 VGA
Pistmik 1 DisplayPort
Kaabli pikkus 0,15 m
Kaal ja mõõtmed
Kõrgus 250 mm
Sügavus 16 mm
Laius 45 mm
Kaal 37,5 g
Pakendi andmed
Pakendi kaal 65 g
Pakendi kõrgus 190 mm
Pakendi sügavus 26 mm
Pakendi laius 90 mm
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080
Muud funktsioonid
Tehnilised omadused 10-bit, 162 MHz DAC
Ühilduvad tooted Displayport 1.1a, 1080p
Pistmik(ud) 2