StarTech.com 5m HD15 VGA-kaabel VGA (D-Sub) Must

Tootja: StarTech.com

Mudel: MXTMMHQ5M

EAN: 0065030847728

StarTech.com 5m Coax High Resolution Monitor VGA Video Cable on oluline tarvik, mis ühendab teie monitori arvuti või sülearvutiga. 5 meetri pikkuse kaabli abil pakub see piisavalt paindlikkust teie seadistuse jaoks.

Sellel kaablil on mõlemas otsas VGA (D-Sub) ühendused, mis teevad selle ühilduvaks laia valiku seadmetega. Ühendused on kaetud nikliga optimaalse signaali ülekande ja korrosioonikindluse tagamiseks.

See VGA-kaabel toetab kuni 1920 x 1200 pikslise maksimaalse eraldusvõimega kõrge eraldusvõimega videoväljundit. Olgu tegevuseks mängimine, filmide vaatamine või graafiliselt intensiivsete ülesannete lahendamine, tagab see kaabel teravad ja selged visuaalid.

Kaabel on konstrueeritud kõrglahutusega videosignaalide edastamiseks ilma kadudeta ega moonutusteta. Koaksiaalse konstruktsiooniga tagab see suurepärase elektromagnetilise häire eest kaitse. See tagab usaldusväärse ja stabiilse ühenduse katkematuks videomängimiseks.

Disaini poolest on see VGA-kaabel elegantne ja professionaalne mustas värvitoonis. See on vastupidavalt ehitatud, et taluda igapäevast kasutamist, ning sellel on meessoost-meessoost ühenduskonfiguratsioon.

StarTech.com 5m Coax High Resolution Monitor VGA Video Cable on usaldusväärse StarTech.com brändi toode, mida tuntakse oma usaldusväärsete ja kvaliteetsete toodete poolest. Olenemata sellest, kas seadistate kodukontorit või täiustate oma töökoda, on see kaabel hädavajalik sujuvaks ja ülimaks videokvaliteediks.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Pistmikukontaktide kate Nikkel
Maksimaalne resolutsioon 1920 x 1200 pikslit
Toote värv Must
Konnektor 2 sugu Meessoost
Konnektor 1 sugu Meessoost
Pistmik 2 VGA (D-Sub)
Pistmik 1 VGA (D-Sub)
Kaabli pikkus 5 m
Töötingimused
Suhteline õhuniiskus kasutamisel (H-H) 0 - 80 protsenti
Hoiustamistemperatuur (T-T) -20 - 80 °C
Kasutamistemperatuur (T-T) 0 - 60 °C
Kaal ja mõõtmed
Pakendi kaal 564 g
Pakendi kõrgus 87 mm
Pakendi sügavus 220 mm
Pakendi laius 200 mm
Kaal 500 g
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080