Purse Pets Savannah Spotlight vöökott Roosa, Violetne

Tootja: Spin Master

Mudel: 6066544

EAN: 0778988457528

"Purse Pets'i, Savannah Spotlight Belt Bag" on interaktiivne lemmiklooma mänguasi ja kandekott noortele tüdrukutele. Spin Masteri toodetuna ühendab see rahakott funktsiooni ja lõbu üle 30 heli ja valgusefektiga.

Pakendi kaal on 299,4 grammi ja mõõtmetega 73,2 mm (sügavus), 203,2 mm (kõrgus) ja 228,6 mm (laius) on vöökott kerge ja kompaktne. Seda on mugav kaasas kanda ja see sobib hõlpsalt oluliste esemetega.

Kott on spetsiaalselt tüdrukutele mõeldud, millel on naiselik värvikombinatsioon roosade ja sireliliste toonidega. Reguleeritavad rihmad võimaldavad kohandatud ja mugavat sobivust, sobides erinevatele keha suurustele.

Savannah Spotlight Belt Bag on varustatud tõmblukuga sulgemisega, tagades, et esemed jäävad turvaliselt sees. See pakub praktilist lahendust igapäevaste esemete, nagu võtmed, huulepulk ja väiksed mänguasjad, kandmiseks.

Interaktiivse lemmikloomamänguasjana pakub vöökott kaasahaaravat mängukogemust. Üle 30 heli ja valgusefekti abil saavad lapsed nautida interaktiivset mängu oma lemmiklooma kaaslasega. Rahakott on loodud meelelahutamiseks ja noorte tüdrukute kaasamiseks, soodustades fantaasiarikast mängu ja loovust.

Pakendamise osas mõõdavad toote välimine korpus 215,9 mm (kõrgus), 285,8 mm (laius) ja 235,7 mm (pikkus). See tagab toote hea kaitse transportimise ja säilitamise ajal.

"Purse Pets'i, Savannah Spotlight Belt Bag" Spin Masterilt on võluv kombinatsioon interaktiivsest lemmiklooma mänguasjast ja funktsionaalsest kandekotist. Mõeldud tüdrukutele, pakub see üle 30 heli ja valgusefekti, tõmblukuga sulgemise turvalisuse ja reguleeritavaid rihmasid mugavaks sobivuseks. See vöökott on ideaalne aksessuaar noortele tüdrukutele, kes soovivad stiilselt kaasas kanda oma olulisi esemeid, samal ajal nautides interaktiivset mängukogemust oma lemmiklooma kaaslasega.


3 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €33.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

PURSE PETS Interactive beltbag "Cheetah" €33.99
www.ox.ee

www.ox.ee

PURSE PETS Interaktiivne kõhukott Cheetah €36.50
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

PURSE PETS Interaktiivne kõhukott Cheetah €38.99
mts.ee

mts.ee

Purse Pets Savannah Spotlight vöökott Roosa, Violetne €55.44

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Kinnitamise tüüp Tõmblukk
Kohandatavad paelad
Sugu Emane
Toote peamine värv Roosa, Violetne
Tehnilised andmed
Põhikasti (välimine) maht 513000 cm³
Kaal ja mõõtmed
Pakendi kaal 299,4 g
Pakendi kõrgus 203,2 mm
Pakendi sügavus 73,2 mm
Pakendi laius 228,6 mm
Logistika andmed
Põhikasti (välimise) laius 285,8 mm
Põhikasti (välimine) pikkus 235,7 mm
Põhikasti (välimise) kõrgus 215,9 mm