Intellinet 2m Cat6 SFTP võrgukaabel Hall S/FTP (S-STP)

Tootja: Intellinet

Mudel: 733243

EAN: 0766623733243

Intellinet 2m Cat6 SFTP võrgukaabel Hall S/FTP (S-STP) on usaldusväärne ja kvaliteetne võrgukaabel, mis sobib ideaalselt erinevate võrkude seadistamiseks. Selle kaabli pikkus on 2 meetrit, tänu millele saab seda hõlpsasti paigaldada erinevatesse ruumidesse ja seadmetesse.

Kaabli värvus on elegantne hall, mis sobib suurepäraselt erinevate interjööridega. Pistmikud mõlemas otsas on RJ-45 tüüpi, mis tagavad tugeva ja stabiilse ühenduse. Pistmiku kontaktpind on kullatud, mis tagab parema andmeedastuse ja vähendab signaali kadusid.

Mantli materjal on valmistatud madala suitsu null halogeeneid (LSZH) kasutades, mis tagab ohutuse ja vähendab suitsu- ja mürgiste gaaside vabastamist. Kaabli standard on Cat6, mis võimaldab andmeedastust kuni 350 MHz sagedusega.

Kaabli juhtmed on valmistatud vaskmaterjalist, mis tagab kõrge kvaliteediga andmeedastuse. Juhtmete läbimõõt vastab AWG-28/7 standardile. Elektrijuhid on spetsiaalselt keermetega ümbritsetud, mis aitab vältida signaalide segunemist ja tagab selged ja stabiilsed ühendused.

Kaabli kaanel on S/FTP (S-STP) kate, mis tagab täiendava kaitse elektromagnetilise häire eest ning annab ühtlasi signaali kvaliteedile stabiilsuse. Kaabliümbris on konstrueeritud snagless disainiga, mis aitab vältida juhtmete kahjustusi ühenduse loomisel ja lahti ühendamisel.

Lisaks on selle võrgukaabli ühendusklemm kaitstud alumiiniumist kattega, mis tagab parema vastupidavuse ja pikema kasutusea.

Intellinet 2m Cat6 SFTP võrgukaabel on usaldusväärne ja vastab kõrgetele kvaliteedistandarditele, pakkudes suurepärast võrguühendust ja andmeedastuse kiirust. See on ideaalne valik nii kodusesse kasutusse kui ka kontoritesse ja ettevõtetesse.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €4.02

Kauplus Pealkiri Hind
25n.de

25n.de

Intellinet Network Patch Cable, Cat6, 2m, Grey, Copper, S/FTP, LSOH / LSZH, PVC, RJ45, Gold Plated Contacts, Snagless, Booted, Polybag - Patch-Kabel - RJ-45 (M) | Intellinet | 733243 | 0766623733243 €4.02
www.proline.lv

www.proline.lv

Intellinet Network Patch Cable, Cat6, 2m, Grey, S/FTP, LSOH / LSZH, Gold Plated Contacts, Snagless, Booted €18.20

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Sertifikaat EIA/TIA 568B
Snagless kaabliümbris
Harmonized System (HS) kood 84733080
Sagedus 350 MHz
AWG-juhtme läbimõõt 28/7
Kaabli materjal Vask
Elektrijuhi liik Keermetega
Mantli materjal Madala suitsu null halogeen (LSZH)
Ühendusklemmi kaitsme materjal Alumiinium
Ühendusklemmi kaitse
Pistmikukontaktide kate Kuld
Konnektor 1 sugu Meessoost
Konnektor 2 sugu Meessoost
Pistmik 2 RJ-45
Pistmik 1 RJ-45
Toote värv Hall
Kaabli kate S/FTP (S-STP)
Kaablistandard Cat6
Kaabli pikkus 2 m
Pakendi andmed
Kogus pakis 1 tk