Silicon Power Firma F80 USB-välkmälu 16 GB USB tüüp A 2.0 Titaanium

Tootja: Silicon Power

Mudel: SP016GBUF2F80V1S

EAN: 0886576008165

Silicon Power Firma F80 USB mälupulk on usaldusväärne ja kompaktne hoiustamislahendus, mis pakub kiiret andmeedastuskiirust ja suurt mahutavust vastupidavas ja stiilses pakendis. Selle 16 GB mahutavusega saate hõlpsalt salvestada ja transportida kõiki oma tähtsaid faile ja dokumente.

USB-mälupulgal on korgita disain, mis kõrvaldab vajaduse eraldi korgi järele, tehes selle kasutamise lihtsamaks ja vähem kalduks kaduma. Selle kerge ja kompaktne disain muudab selle kandmise taskus või võtmehoidikus hõlpsaks.

Valmistatud kvaliteetsest tsinkterasest, omab see USB-mälupulk kaitsefunktsioone nagu tolmu-, vibratsiooni- ja veekindlus. Lisaks tuleb see koos võtme riputamise funktsiooniga, võimaldades selle kinnitamist võtmehoidjale või muudele esemetele hõlpsaks juurdepääsuks.

USB-tüüp-A 2.0 liidesega on see USB-mälupulk kiire ülekandekiirusega kuni 480 Mbps. Samuti on see ühilduv mitme operatsioonisüsteemiga, sealhulgas Windows, Mac ja Linux, tehes sellest mitmekülgse ja mugava hoiustamislahenduse erinevate seadmete ja kasutajate jaoks.

Toetatud maht on 16 GB. Toote kõrgus on 4,5 mm, laius 18 mm ja sügavus 44 mm. Mälupulgal on "CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS/KCC" sertifikaat, tagades, et see vastab kõrgele kvaliteedile ja ohutusstandarditele.

Selle USB-mälupulga 256-bitise AES-krüpteerimisfunktsiooni abil saate hoida oma tähtsaid faile ja dokumente turvalisena. Lisaks on see saadaval stiilses titaaniumi värvitoonis, mis sobib suurepäraselt igasuguseks professionaalseks ja isiklikuks kasutamiseks. Silicon Power Firma F80 USB mälupulk on tippklassi hoiustamisvõimalus, mis sobib ideaalselt kiiruse ja usaldusväärsuse hindajatele.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €3.91

Kauplus Pealkiri Hind
osiriss.lv

osiriss.lv

Silicon Power SP016GBUF2F80V1S €3.91

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Turvalisus
Turvaalgoritmid 256-bit AES
Salasõna kaitse
PIN-põhine juurdepääs
Sõrmejäljelugeja
Toimimine
Toetatud Linuxi operatsioonisüsteemid
Toetatud Maci operatsioonisüsteemid Mac OS X 10.10 Yosemite, Mac OS X 10.11 El Capitan, Mac OS X 10.12 Sierra, Mac OS X 10.3 Panther, Mac OS X 10.4 Tiger, Mac OS X 10.5 Leopard, Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows Vista, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64
Mac-ühilduvus
USB versioon 2.0
Seadme liides USB tüüp A
Maht 16 GB
Disain
Sertifikaat CE/FCC/BSMI/Green dot/WEEE/RoHS/KCC
Võtmehoidja
Kaitseomadused Tolmukindel, Vibratsioonikindel, Veekindel
Korpuse materjal Tsinkteras
Toote värv Titaanium
Toote kuju Korgita
Töötingimused
Kasutamistemperatuur (T-T) 0 - 70 °C
Kaal ja mõõtmed
Kaal 5,9 g
Kõrgus 4,5 mm
Sügavus 44 mm
Laius 18 mm
Pakendi sisu
Kogus pakis 1 tk