StarTech.com R2CCR-15C-USB-CABLE USB-kaabel 0,15 m USB 2.0 USB C Must

Tootja: StarTech.com

Mudel: R2CCR-15C-USB-CABLE

EAN: 0065030893831

StarTech.com 6-tolline (15cm) USB C-laadimiskaabel õige nurga all on usaldusväärne ja tõhus USB-C kaabel, mis pakub kiiret ja mugavat laadimist teie seadmetele. Maksimaalse andmeedastuskiirusega 480 Mbit/s tagab see kaabel kiire ja sujuva failide ülekande ja sünkroonimise.

Selle USB-C kaabli disainis on õige nurga all olev ühenduskoht, mis võimaldab lihtsat ja mugavat juurdepääsu teie seadmele laadimise ajal. Tugev aramiidkiust konstruktsioon tagab vastupidavuse ja usaldusväärsuse, mistõttu see sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks ja reisimiseks.

0,15 m pikkune kaabel on ideaalne kaasaskantavaks kasutamiseks, vähendades kaablirägastikku ja muutes selle kandmise kotis või taskus lihtsamaks. USB 2.0 tüüp-C liides tagab ühilduvuse laia valiku seadmetega, sealhulgas nutitelefonide, tahvelarvutite ja sülearvutitega.

Tume must värv annab teie seadistusele šikk ja kaasaegne välimuse, samas kui vastupidav disain tagab pikaajalise jõudluse. Lisaks on kaabel varustatud USB Power Delivery (PD) tehnoloogiaga, pakkudes kuni 60 W võimsust, võimaldades kiiret laadimist ühilduvate seadmete jaoks.

StarTech.com USB C-laadimiskaabel on pistik-ja-mängi disainiga, mis võimaldab hõlpsat kasutamist ilma täiendavate draiverite või tarkvarata. Kaabel on ka disainitud sirge pistikuga ühel otsal ja nurga all asuva pistikuga teisel otsal, pakkudes paindlikkust seadmete ühendamisel.

Ümmarguse kaabli disaini ja turvalise ühendusega pakub see USB-C kaabel usaldusväärset laadimist ja andmeedastust, tagades, et teie seadmed jäävad toitega ühendatuks. Lisaks on kaabel varjestatud alumiiniumfooliumiga parema kaitse tagamiseks segavate signaalide ja signaalikaotuse vastu.

See USB-C laadimiskaabel on vastavuses säästva arengu standarditele, sealhulgas RoHS-ile, muutes selle keskkonnasõbralikuks valikuks. See on ka kerge, kaaludes vaid 9 g, ning kompaktse kaabli läbimõõduga 3,1 mm, mis teeb selle kandmise ja hoiustamise lihtsaks.

Pakend sisaldab ühte USB C-laadimiskaablit, mille pakendi kaal on 8,3 g. Pakendi mõõtmed on 128 mm (sügavus), 30 mm (kõrgus) ja 220 mm (laius). Iga pakend sisaldab üht kaablit.

Märkige, et töötemperatuuri vahemik on 0°C kuni 50°C ning ka säilitustemperatuuri vahemik on samuti 0°C kuni 50°C, tagades usaldusväärse jõudluse erinevates keskkondades.

Täiustage oma laadimiskogemust StarTech.com 6-tollise (15 cm) USB C-laadimiskaabliga õige nurga all - kvaliteetse, kiire laadimiskaabliga, mis pakub vastupidavust, paindlikkust ja mugavust.


5 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €9.90

Kauplus Pealkiri Hind
www.pure-gaming.fr

www.pure-gaming.fr

StarTech.com Câble de Charge USB C de 15cm - Cordon USB-C, 60W PD 3A - Câble USB C Coudé Noir - Fibre Aramide Robuste €9.90
eltek.lv

eltek.lv

Kabel USB StarTech USB-C - USB-C 0.15 m (R2CCR-15C-USB-CABLE) €13.69
tietokonekauppa.fi

tietokonekauppa.fi

StarTech.com USB 2.0 USB Type-C kabel 15cm Sort €14.80
www.topbiz.fr

www.topbiz.fr

StarTech.com Câble de Charge USB C de 15cm - Cordon USB-C, 60W PD 3A - Câble USB C Coudé Noir - Fibre Aramide Robuste - Câble US €14.96
www.f-m-shop.de

www.f-m-shop.de

StarTech.com 6in (15cm) USB C Charging Cable Right Angle, 60W PD 3A, Heavy Duty Fast Charge USB-C Cable, USB 2.0 Type-C, Durable and Rugged Aramid Fiber, S20/iPad/Pixel - High Quality USB Charging Cord (R2CCR-15C-USB-CABLE) €21.91

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
USB Power Delivery Jah
USB Power Delivery kuni 60 W
Kiirlaadimine Jah
Isehäälestuv Jah
Kaabli tüüp Ümmargune kaabel
Toote värv Must
Andmete edastamise maksimaalne määr 480 Mbit/s
Kaabli kate Mylar-foolium
Kaabli varjestuse materjal Termoplast-elastomeer (TPE)
AWG-juhtme läbimõõt 32/22
2. pistmiku kujutegur Nurga all
1. pistmiku kujutegur Sirge
Konnektor 2 sugu Meessoost
Konnektor 1 sugu Meessoost
Pistmik 2 USB C
Pistmik 1 USB C
Kaabli pikkus 0,15 m
USB versioon USB 2.0
Võimsus
Väljundvool (max) 3 A
Töötingimused
Hoiustamistemperatuur (T-T) 0 - 50 °C
Kasutamistemperatuur (T-T) 0 - 50 °C
Jätkusuutlikkus
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Jätkusuutlikkuse järgimine Jah
Kaal ja mõõtmed
Kaal 9 g
Kaabli läbimõõt 3,1 mm
Pakendi andmed
Pakendi kaal 8,3 g
Pakendi kõrgus 30 mm
Pakendi sügavus 128 mm
Pakendi laius 220 mm
Kogus pakis 1 tk
Logistika andmed
Tooteid põhikasti (välimine) kohta 500 tk
Põhikasti (välimise) kõrgus 290 mm
Põhikasti (välimine) pikkus 380 mm
Põhikasti (välimise) laius 430 mm