StarTech.com 2m USB 2.0 A - B USB-kaabel USB A USB B Must

Tootja: StarTech.com

Mudel: USBAB2ML

EAN: 0031113406977

StarTech.com 2m USB 2.0 A jaoks vasaknurga allapoole B kaabel - M/M on usaldusväärne ja mitmekülgne USB-kaabel, mis on mõeldud teie seadmete tõhusaks ühendamiseks. Pikkusega 2 meetrit pakub see kaabel piisavalt paindlikkust erinevateks paigutusteks.

Elegantse musta värviga see kaabel mitte ainult ei sulandu sujuvalt igasse seadmesse, vaid lisab ka teie paigutusele viimistletud puudutuse. USB A pistik ühel otsal ja USB B pistik teisel otsal tagavad ühilduvuse erinevate seadmetega, sealhulgas printerite, skannerite ja välisseadmetega.

Ühendused on nikliga kaetud, pakkudes suurenenud vastupidavust ja korrosioonikindlust. Selle USB 2.0 versiooni abil tagab see kaabel teie seadmete ühendamisel kiire ja tõhusa andmeedastuse.

StarTech.com 2m USB 2.0 A jaoks vasaknurga allapoole B kaabel - M/M on mõeldud meesühendustega mõlemas otsas, tehes selle mugavaks valikuks seadmete ühendamiseks, millel on standardne USB A või USB B port. Olgu vaja ühendada printer arvutiga või väline kõvaketas sülearvutiga, see kaabel on hädavajalik lisavarustus.

Pakendi kaal on 69 grammi ja kompaktne suurus 225 mm x 18 mm x 125 mm, mis teeb selle kaabli hõlpsasti ladustatavaks ja kaasaskantavaks. Iga pakend sisaldab 1 kaablit, tagades, et teil on kõik vajalik seadmete ühendamiseks.

Uuendage oma ühenduvust StarTech.com 2m USB 2.0 A jaoks vasaknurga allapoole B kaabliga - M/M, kvaliteetse ja usaldusväärse USB-kaabliga, mis tagab sujuva andmeedastuse teie seadmete vahel.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €7.20

Kauplus Pealkiri Hind
www.ox.ee

www.ox.ee

STARTECH .com USBAB2ML €7.20

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Toote värv Must
Pistmikukontaktide kate Nikkel
Konnektor 2 sugu Meessoost
Konnektor 1 sugu Meessoost
Konnektori sugu Meessoost/meessoost
Pistmik 2 USB B
Pistmik 1 USB A
USB versioon USB 2.0
Kaabli pikkus 2 m
Jätkusuutlikkus
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Kaal ja mõõtmed
Kaal 63 g
Pakendi andmed
Pakendi kaal 69 g
Pakendi kõrgus 18 mm
Pakendi sügavus 225 mm
Pakendi laius 125 mm
Kogus pakis 1 tk
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080