Belkin BoostCharge USB-kaabel 1 m USB A USB C Valge

Tootja: Belkin

Mudel: CAB001BT1MWH

EAN: 0745883788491

Belkin BoostCharge USB-kaabel on kvaliteetne ja usaldusväärne lahendus, mis võimaldab teil ühendada USB-C seadmed USB-A portidega. Selle 1 meetri pikkune kaabel võimaldab teil hõlpsasti ühendust luua seadmete vahel. Kaabli elegantne valge värv annab stiilse ja puhta ilme.

See kaabel on isehäälestuv, mis tähendab, et te ei pea muretsema keerukate installiprotseduuride pärast. Lihtsalt ühendage pistikud ja olete valmis seadmete vahel andmeid edastama või seadmeid laadima.

Belkin BoostCharge USB-kaabli kujutegur on sirge mõlemal pistikul, mis annab mugava ühenduse ja vähendab juhtmete sassiminekut. Kaabli küljes on meessoost USB-A ja USB-C pistikud, mis võimaldavad ühendada erinevaid seadmeid, olgu need siis arvutid, nutitelefonid või tahvelarvutid.

Selle kaabli Harmonized System (HS) kood on 84733080, mis tagab, et see vastab rahvusvahelistele kaubandusstandarditele.

Oluline on märkida, et pakendis on ainult üks Belkin BoostCharge USB-kaabel. See on ideaalne valik, kui vajate usaldusväärset ja kvaliteetset kaablit USB-C seadmete ühendamiseks USB-A portidega.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Isehäälestuv
Toote värv Valge
2. pistmiku kujutegur Sirge
1. pistmiku kujutegur Sirge
Konnektor 2 sugu Meessoost
Konnektor 1 sugu Meessoost
Pistmik 2 USB C
Pistmik 1 USB A
Kaabli pikkus 1 m
Pakendi andmed
Kogus pakis 1 tk
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080