Belkin BOOST↑CHARGE Flex USB-kaabel 1 m USB 2.0 USB C Must

Tootja: Belkin

Mudel: CAB009BT1MBK

EAN: 0745883832231

Belkin BOOST↑CHARGE Flex USB-kaabel on hädavajalik tarvik teie seadmetele. Sellel 1 meetri pikkusel ümmargusel kaablil on mugav ühenduvus ja paindlikkus. Kaabel on viimistletud stiilses mustas värvitoonis, lisades teie seadmetele elegantse puudutuse.

Kaablil on USB C pistikud mõlemas otsas, tagades kiire ja usaldusväärse andmete edastamise ja laadimise võimekuse. USB 2.0 tehnoloogia võimaldab efektiivset failide ülekannet ja sünkroonimist ühilduvate seadmete vahel. Pistikute sirge kujuga vormifaktor lihtsustab ühendamist ja lahutamist ilma igasuguste raskusteta.

Ühildub mitmesuguste seadmetega, sealhulgas Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 10+, Google Pixel 4, iPad Pro, MacBook Air ja paljud teised, pakub see kaabel mitmekülgsust kõigi teie laadimis- ja sünkroonimisvajaduste jaoks.

Valmistatud kvaliteetse silikoonmantli materjalist, tagab see kaabel vastupidavuse ja pikaajalise jõudluse. See on loodud taluma igapäevast kulumist ja kahjustusi, tehes selle usaldusväärseks valikuks igapäevaseks kasutamiseks.

Belkin BOOST↑CHARGE Flex USB-kaabel toetab ka USB Power Deliveryt, võimaldades kiiremat ja tõhusamat laadimiskogemust ühilduvatele seadmetele. Hoidke oma seadmed pidevalt laetuna ja valmis selle usaldusväärse ja kõrge jõudlusega kaabliga.

Kaabel on pakendatud üksikult, aidates seda mugavalt hoiustada või kaasas kanda, kuhu iganes ka ei lähete.

Tehniliste detailide osas vastab kaabel Harmoniseeritud Süsteemi (HS) koodile 84733080.

Valige Belkin BOOST↑CHARGE Flex USB-kaabel usaldusväärseks ja tõhusaks laadimis- ja sünkroonimislahenduseks oma seadmetele.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €16.50

Kauplus Pealkiri Hind
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin BOOST↑CHARGE Flex USB cable 1 m USB 2.0 USB C Black €16.50

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Ühilduvad tooted Galaxy S20 Ultra Galaxy S20+ Galaxy S20 Galaxy Note 10+ Google Pixel 4 Google Pixel 5 iPad Pro (12.9") 4th Gen iPad Pro (12.9”) 3rd Gen iPad Pro (11.0") iPad Air 4 iPad mini 6th Gen Galaxy Z Fold 2 5G MacBook Air Galaxy S21 Ultra 5G Galaxy Note20 Ultra Galaxy S21+ 5G Galaxy S21 5G Galaxy Note20
Kaabli tüüp Ümmargune kaabel
USB Power Delivery
Toote värv Must
Kaabli varjestuse materjal Silikoon
2. pistmiku kujutegur Sirge
1. pistmiku kujutegur Sirge
Konnektor 2 sugu Meessoost
Konnektor 1 sugu Meessoost
Pistmik 2 USB C
Pistmik 1 USB C
USB versioon USB 2.0
Kaabli pikkus 1 m
Tehnilised andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080
Pakendi andmed
Kogus pakis 1 tk