Belkin BOOST CHARGE USB-kaabel 1 m USB A USB C/Micro-USB B/Lightning Must

Tootja: Belkin

Mudel: CAC001BT1MBK

EAN: 0745883799640

Belkin BOOST CHARGE USB kaabel 1 m USB-A, USB-C / Micro-USB B / Lightning Black on kõrgekvaliteediline kaabel, mis võimaldab kiiret laadimist ja lihtsat sünkroonimist teie seadme jaoks. 1 meetri pikkune kaabel on piisavalt pikk, et võimaldada mugavat seadme kasutamist laadimise või sünkroonimise ajal. Kaabel on ühilduv erinevate seadmetega, sealhulgas iPad Pro (12,9 "2. põlvkond), iPad Pro (10,5"), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus ja iPhone 8.

Kaabli ühes otsas on USB-A pistik ja teises otsas on mitmekülgne USB-C, Micro-USB B ja Lightning pistik, mis teeb erinevate seadmetega ühendamise lihtsaks. Mõlema pistiku sirge kuju lisab mugavust ning võimaldab kaablit hõlpsasti kasutada.

Belkin BOOST CHARGE USB kaabel on klassikalises mustas värvitoonis ning sertifitseeritud MFi-ga, tagades parima ühilduvuse ja jõudluse teie seadme jaoks. Kaabel on ka pakendamiseks ja transportimiseks lihtne, pakis on 1 tk.

Tehnilisest aspektist vaadatuna on Belkin BOOST CHARGE USB kaabli HS-kood 84733080, mis näitab, et tegemist on kõrgekvaliteetse tootega, mis talub suurt kasutust või kulumist.

Kokkuvõttes on see USB kaabel suurepärane valik neile, kes otsivad usaldusväärset ja kõrge kvaliteediga kaablit, mis võib kesta kaua aega. Olgu te laadimas oma seadet või sünkroniseerides andmeid, Belkin BOOST CHARGE USB kaabel tagab, et teil on sujuv kogemus.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €24.10

Kauplus Pealkiri Hind
www.proline.lv

www.proline.lv

Belkin BOOST CHARGE USB cable 1 m USB A USB C/Micro-USB B/Lightning Black €24.10
datatronic.fi

datatronic.fi

Belkin BOOST CHARGE USB-kaapeli 1 m USB A USB C/Micro-USB B/Lightning Musta €31.90

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Ühilduvad tooted iPad Pro (12.9") 2nd gen, iPad Pro (10.5"), iPhone 11 Pro Max, iPhone 11 Pro, iPhone 11, iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8
Sertifikaat MFi
Toote värv Must
2. pistmiku kujutegur Sirge
1. pistmiku kujutegur Sirge
Pistmik 2 USB C/Micro-USB B/Lightning
Pistmik 1 USB A
Kaabli pikkus 1 m
Tehnilised andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080
Pakendi andmed
Kogus pakis 1 tk