Eaton EXTERNAL MBS 40kW UPS-akude korpus

Tootja: Eaton

Mudel: P-105000045-002

EAN: 6430028226634

Eaton EXTERNAL MBS 40kW UPS-akude korpus on võimsa aku korpus, mis on valmistatud tarbijale usaldusväärse tootja Eaton poolt. See kuulub UPS-akude korpuste kategooriasse ja pakub mitmeid kasulikke omadusi.

Selle toote kaal on 26 kg, mis muudab selle hõlpsalt transporditavaks ja paigaldatavaks erinevatesse keskkondadesse. Korpusel on kõrgus 514 mm, laius 506 mm ja sügavus 275 mm, tagades kompaktse paigaldamise võimalused.

Üks tähtis aspekt on toote vastupidavus niiskuses. Seda saab kasutada mitmesugustes tingimustes, kuna selle suhteline õhuniiskus kasutamisel on vahemikus 5% kuni 95%. See muudab selle sobivaks kasutamiseks erinevates ruumides ja keskkondades.

Eaton EXTERNAL MBS 40kW UPS-akude korpus on elegantse musta värviga, mis sobib suurepäraselt erinevatele interjööridele. Lisaks on see varustatud rullikratastega, mis tagavad lihtsa liikumise ja paigaldamise vastavas asukohas.

Selge ja turvaline võimsuse tagamine on Eaton'i prioriteet ning see toode pakub lahendust, et tagada pidev voolutarne ja elektrooniliste seadmete kaitse. Olles Eaton'i toode, võib olla kindel selle usaldusväärsuses ja vastupidavuses.

Kokkuvõttes pakub Eaton EXTERNAL MBS 40kW UPS-akude korpus kõrgekvaliteetset ja usaldusväärset lahendust, mis vastab paljude tarbijate vajadustele. Selle kompaktsed mõõtmed ja vastupidav disain muudavad selle sobivaks erinevatele keskkondadele, samas kui selle vastupidavus niiskusele tagab usaldusväärse töö mitmesugustes tingimustes.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €1174.03

Kauplus Pealkiri Hind
intop.lt

intop.lt

Išorinis apėjimas 40 kW 2 jungikliai 93E/93PS/93PM €1174.03

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Disain
Rullikrattad
Toote värv Must
Töötingimused
Suhteline õhuniiskus kasutamisel (H-H) 5 - 95 protsenti
Kaal ja mõõtmed
Kaal 26 kg
Kõrgus 514 mm
Sügavus 275 mm
Laius 506 mm