Bosch BBZ16GALL tolmuimeja lisa ja tarvik Silindertolmuimeja Tolmukott

Tootja: Bosch

Mudel: BBZ16GALL

EAN: 4242005076581

Bosch BBZ16GALL on kvaliteetne tolmuimeja tarvike, mis sobib suurepäraselt sinu silindertolmuimejale. See tolmu kott on mõeldud isegi kõige väiksemate osakeste püüdmiseks ja tagab seeläbi puhta ja tervisliku keskkonna sinu kodus. Tolmukott on valmistatud vastupidavast materjalist, mis on purunemis- ja kulumiskindel ning mahutab korraga kuni 16 tolmu kotikest.

Üheks selle tolmuimeja tarviku võtmeomaduseks on selle ühilduvus silindertolmuimejatega. See sobib enamiku mudelitega ja pakub suurepärast puhastusvõimet. Tolmukoti paigaldamine ja asendamine on lihtne, muutes selle põhjuse murevabaks lahenduseks sinu põrandate jaoks.

Pakendile mõeldes on Bosch BBZ16GALL pakitud kompaktsesse ja kergepakendisse, mis on kerge hoiustada. Pakendi mõõtmed on 165mm x 285mm x 240mm, mistõttu sobib see lihtsalt igasse hoiuruumi. Pakendi kaal on 840g, mis sisaldab 16 tolmu kotti.

Tolmukott ise on loodud kasutajasõbralikkusele mõeldes. See on valmistatud kvaliteetsest materjalist ning kaalub kokku 690g. Toote värvus on valge, mis muudab selle lihtsalt asendatavaks. Tänu oma kompaktsele suurusele ja kergele disainile on tolmu kott ka hõlpsalt transportimiseks.

Kokkuvõttes on Bosch BBZ16GALL suurepärane tolmuimeja tarvike koduomanikele, kes soovivad hoida oma kodud puhtana ja tervislikuna. See on usaldusväärne lahendus tolmu, mustuse ja muude osakeste kogumiseks ning ehitatud vastupidavuse ja pikaajalise kasutamise jaoks. Seega, kui otsid kvaliteetset tolmu kotti oma silindertolmuimejale, siis on Bosch BBZ16GALL kindlasti kaalumist väärt.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €33.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

DUST BAGS BBZ16GALL (5) BOSCH €33.99
www.ox.ee

www.ox.ee

BOSCH Filter (16) Type GALL €39.21
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Bosch BBZ16GALL vacuum accessory/supply Cylinder vacuum Dust bag €40.99

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Brändiühilduvus Bosch
Toote värv Valge
Toote tüüp Tolmukott
Sobilikud tolmuimeja tüübid Silindertolmuimeja
Kaal ja mõõtmed
Kaal 690 g
Pakendi andmed
Pakendi tüüp Karp
Pakendi kaal 840 g
Pakendi kõrgus 240 mm
Pakendi sügavus 285 mm
Pakendi laius 165 mm
Pakendi sisu
Tolmukottide arv 16 tk
Kogus pakis 16 tk