Brother LC-424VAL tindikassett 4 tk Originaal Must, Tsüaan, Magenta, Kollane

Tootja: Brother

Mudel: LC-424VAL

EAN: 4977766813099

Kui otsite usaldusväärseid ja kvaliteetseid Brotheri tindikassette, siis Brother LC-424VAL tindikassettide neljapakk on suurepärane valik. See mitmikpakend sisaldab musta, tsüaani-, magenta- ja kollast tindikassetti, mis kõik on originaaltooted. Tume- ja värviliste kassettide lehekülgede arv on mõlemal 750, mis teeb sellest pakist ideaalse valiku dokumentide, fotode ja graafikute printimiseks.

Üks parimaid asju selle Brotheri tindikassettide pakendi puhul on see, et tegemist on mitmikpakendiga. See tähendab, et saate nelja kassetti ühes pakis, mis on mitte ainult mugav, vaid ka kulutõhus. Saate selle mitmikpakendi ostmisega kokku hoida nii aega kui ka raha, selle asemel et osta üksikuid kassette.

Brother LC-424VAL tindikassetid sobivad Brotheri printeritega ja on suurepärane valik, kui soovite tagada, et teie printer töötab alati parimal võimalikul viisil. Need on lihtsalt paigaldatavad ja kasutatavad ning need toodavad iga kord kristallselgeid, teravaid ja elavaid trükiseid.

Logistikateabe osas on Brother LC-424VAL tindikassettide pakendil HS-kood 84439990. See mitmikpakend kaalub umbes 300 grammi, mis teeb selle suhteliselt kergeks ja lihtsasti käsitsetavaks. See on ideaalne suurus töölauasahtlis või riiulil hoidmiseks, tagades, et teil oleks alati varukassette käepärast, kui neid vaja on.

Kokkuvõttes on Brother LC-424VAL tindikassettide neljapakk kõrgekvaliteediline ja usaldusväärne valik teie printimisvajadusteks. Originaalse Brotheri disaini, mitmikpakendi mugavuse ja muljetavaldavate leheküljekoormuste tõttu on see tindikassettide pakend ideaalne kõigile, kes soovivad lihtsasti ja hõlpsalt toota professionaalse kvaliteediga trükiseid.


4 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €63.90

Kauplus Pealkiri Hind
arvutitark.ee

arvutitark.ee

Brother LC-424VAL Ink Cartridges Multipack - 4 Colors €63.90
mts.ee

mts.ee

Brother LC-424VAL tindikassett 4 tk Originaal Must, Tsüaan, Magenta, Kollane €72.02
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Brother LC424VAL ink cartridge 4 pc(s) Original Black, Cyan, Magenta, Yellow €78.00
www.ox.ee

www.ox.ee

Тонер Brother LC424VAL ink cartridge 4 pc(s) Original Black, Cyan, Magenta, Yellow €112.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Värvilise trüki lehekülgede arv 750 lehekülge
Musta tindi lehekülgede piirarv 750 lehekülge
Kogus pakis 4 tk
Varustuse tüüp Mitmikpakend
Brändiühilduvus Brother
Printimisvärvid Must, Tsüaan, Magenta, Kollane
Tüüp Originaal
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84439990