APC Temperature & Humidity Sensor temperatuuriedastaja

Tootja: APC

Mudel: AP9335TH

EAN: 0012304316350

APC temperatuuri ja niiskuse andur on usaldusväärne ja täpne temperatuuriandur, mis on mõeldud erinevate temperatuurijärelevalve rakenduste nõuete täitmiseks. Tänu oma kompaktsele suurusele ja kergele konstruktsioonile sobib see andur suurepäraselt kasutamiseks väikestes ja kitsastes ruumides, kus on vaja täpseid temperatuuri näitusid.

Sellel temperatuurisaatjal on väga tundlik andur, mis pakub täpseid ja üksikasjalikke temperatuuri ja niiskuse andmeid. Samuti on see varustatud kauakestva patareiga, mis tagab pideva mõõtmise ja katkematu seire tulemuslikkuse.

Lisaks on APC temperatuuri ja niiskuse anduril kasutajasõbralik kasutajaliides, mis võimaldab lihtsat konfigureerimist ja konkreetsete seadete kohandamist. Tänu lihtsale ja intuitiivsele disainile saavad kasutajad hõlpsasti vaadata ja analüüsida temperatuuri ja niiskuse andmeid ning pääseda ligi häiresignaalidele ja teavitustele, kui tuvastatakse anomaalia.

Saatja kaal ja mõõtmed on optimeeritud lihtsaks paigaldamiseks ja positsioneerimiseks, mistõttu on see ideaalne valik erinevatesse rakendustesse, sealhulgas andmekeskustesse, laboritesse, ladudesse ja mujale.

Kokkuvõttes on APC temperatuuri ja niiskuse andur kvaliteetne ja usaldusväärne temperatuuriandur, mis pakub täpseid ja usaldusväärseid temperatuuri näitusid ja seiretulemusi.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €177.00

Kauplus Pealkiri Hind
www.ox.ee

www.ox.ee

APC AP9335TH Temperature and humidity sensor €177.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Kaal ja mõõtmed
Kaal 180 g