DELL 1-pack of Windows Server 2022 1 litsents(i) Litsents

Tootja: DELL

Mudel: 634-BYLH

EAN: 0884116416401

DELL Windows Server 2022 1 litsents(i) on kvaliteetne tarkvaralitsents, mis on loodud spetsiaalselt serverisüsteemidele. Selle tarkvara versioon on 2022, mis tagab uuendatud ja täiustatud funktsionaalsuse. Pesa vastu võtmine võimaldab teil kasutada ühte litsentsi korraga, mis teeb selle ideaalseks väiksematele ettevõtetele või üksikutele kasutajatele.

See litsents pakub turvalist ja usaldusväärset lahendust teie serverite vajaduste jaoks. DELL-i tootevalik on laialdaselt tuntud oma kvaliteedi ja usaldusväärsuse poolest ning see litsents ei ole erandiks. Sõltumata sellest, kas soovite oma servereid täiustada või värskendada, tagab see litsents teile sujuva tarkvara kasutamise kogemuse.

Litsentsi tüüp on Litsents, mis tähendab, et saate selle abil aktiveerida ja kasutada Windows Server 2022 tarkvara. See on suurepärane võimalus tagada tarkvara legaalne kasutamine ja järgida litsentsinõudeid.

Kokkuvõttes on DELL 1-pack of Windows Server 2022 1 litsents(i) usaldusväärne ja kvaliteetne valik tarkvara litsentside hulgas. Olgu teie vajadused suured või väikesed, see litsents pakub teile õige lahenduse, et tagada teie serverite sujuv ja efektiivne toimimine.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €175.20

Kauplus Pealkiri Hind
www.pure-gaming.fr

www.pure-gaming.fr

DELL 1-pack of Windows Server 2022 1 licence(s) Licence €175.20
www.f-m-shop.de

www.f-m-shop.de

Dell Microsoft Windows Remote Desktop Services 2022 €187.10

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Litsents
Tarkvara versioon 2022
Tarkvara tüüp Litsents
Litsentsi kogus 1 litsents(i)