Belkin Screenforce Selge ekraanikaitse Apple 1 tk

Tootja: Belkin

Mudel: OVI002ZZ

EAN: 0745883797035

Belkin Screenforce selge ekraanikaitse on täiuslik lahendus, et tagada sinu iPad'i ekraani kriimuvaba ja kaitstud seisukord. Tegemist on kõrgekvaliteedilise karastatud klaasist ekraanikaitsega, mis annab 9H kõvaduse reitingu, tagades seeläbi, et see on väga vastupidav kriimustustele ja mõjudele.

Ekraanikaitse läbipaistev disain tagab, et ekraani värvid ja selgus jäävad muutumatuks, samal ajal kui selle läbipaistev värv sulandub sujuvalt kokku sinu iPad'i disainiga. Kaitsekiht on mullivaba ja lihtne paigaldada, tagades, et ekraanikaitse paigaldamine läheb kiiresti ja vaevata.

Lisaks tavapärastele kriimustuskindlatele omadustele sisaldab Belkin Screenforce selge ekraanikaitse ka privaatsusfiltrite funktsiooni, mis võimaldab filtreerida ekraani lisatud privaatsuse tagamiseks. Lisaks sellele vähendab sõrmejälgede vastane tehnoloogia sõrmejälgede nähtavust, muutes ekraani puhta ja professionaalse väljanägemise lihtsaks säilitada.

Ekraanikaitse on loodud spetsiaalselt Apple'i toodetele, sobides iPad air 3-le, iPad 7. põlvkonnale ja iPad Pro 10.5-le. Portree privaatsusfiltrite orientatsioon tagab, et vaate nurgad jäävad privaatseks ainult sinule, kuvatav pilt on selge ja terav.

Pakend sisaldab ühte Belkin Screenforce selget ekraanikaitset, muutes seadme kaitse mugavaks ja lihtsaks. Vastavalt globaalsetele kaubandusstandarditele kannab toode Harmoneeritud Süsteemi (HS) koodi 84733080.

Kokkuvõttes on Belkin Screenforce selge ekraanikaitse must-have tarvik kõigile, kes soovivad oma iPadi kaitsta kriimustuste ja igapäevase kulumise eest. Selle vastupidavust, selgust ja privaatsusomadusi kombineerivad funktsioonid muudavad selle suurepäraseks investeeringuks kõigile ekraanikaitse vajajatele.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €54.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Belkin Screenforce Temp. Glass iPad 7th Gen/iPad Air (2019) €54.99

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Mullivaba paigaldus
Privaatsuse filtreerimise suund Portree
Privaatsusfiltri funktsioon
Lihtne kasutada
Näpujälgede vastane kaitse
Materjal Karastatud klaas
Toote värv Läbipaistev
Kõvadus 9H
Kaitseomadused Kriimukindel
Ekraani maksimaalne suurus 26,7 cm
Ühilduvus iPad air 3 iPad 7th gen iPad Pro 10.5
Brändiühilduvus Apple
Ekraanikaitse tüüp Selge ekraanikaitse
Tehnilised andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080
Pakendi sisu
Kogus pakis 1 tk