StarTech.com PCIEPOWEXT sisemine toitekaabel 0,15 m

Tootja: StarTech.com

Mudel: PCIEPOWEXT

EAN: 0065030842778

StarTech.com 6-sõrmeline 8-tolline PCI Expressi toitepikenduskaabel on mugav lahendus olemasoleva 6-sõrmelise PCI-E toitekaabli ulatuse pikendamiseks. Selle eesmärk on tagada turvaline ja usaldusväärne ühendus toiteallika ja graafikakaardi vahel, tagades optimaalse jõudluse ja tõhusa toite edastamise.

Selle pikenduskaabli pikkuseks on 0,15 meetrit, võimaldades sul hõlpsalt manööverdada ja paigutada graafikakaart oma arvutikorpusesse. Üks otsa kinnitub kindlalt toiteallikasse meessoost PCI-E (6-sõrmelise) ühenduse abil, samas kui teine ots ühendab graafikakaardiga emasühendusega PCI-E (6-sõrmeline) ühenduse.

Selle pikenduskaabli toode kaalub vaid 21 grammi, mistõttu on see kerge ja käsitsetav. Must ja kollane värvikombinatsioon annab sellele elegantsi ja professionaalse välimuse. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, tagamaks vastupidavust ja pikaajalist kasutust.

StarTech.com 6-sõrmeline 8-tolline PCI Expressi toitepikenduskaabel on hädavajalik lisaseade kõigile, kes vajavad oma olemasoleva toiteühenduse pikendamist. See tagab usaldusväärse ja turvalise toiteülekande, võimaldades sul optimeerida graafikakaardi jõudlust. Taga korrektne toiteülekanne selle tugeva ja efektiivse pikenduskaabliga.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Toote värv Must, Kollane
Konnektor 1 sugu Meessoost
Konnektor 2 sugu Naissoost
Pistmik 2 PCI-E (6-pin)
Pistmik 1 PCI-E (6-pin)
Kaabli pikkus 0,15 m
Kaal ja mõõtmed
Kaal 16 g
Pakendi andmed
Pakendi kaal 21 g
Pakendi kõrgus 12 mm
Pakendi sügavus 225 mm
Pakendi laius 125 mm
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080