StarTech.com LP4SATAFM12 sisemine toitekaabel 0,3048 m

Tootja: StarTech.com

Mudel: LP4SATAFM12

EAN: 0065030854511

StarTech.com 12-tolline SATA-LP4 toitekaabli adapter – isane/naine on mitmekülgne sisemine toitekaabel, mis on mõeldud mugavaks lahenduseks SATA-seadmete ühendamisel toiteallikatega. 12-tollise pikkusega adapterikaabli kompaktne disain pakub paindlikkust ja kasutusmugavust erinevate süsteemiseadistuste jaoks.

Kaaludes vaid 16 grammi ning kõrgusega 8 mm, laiusega 30 mm ja sügavusega 304,8 mm on see toitekaabli adapter kergekaaluline ja kompaktne, mistõttu on see ideaalne kitsastes ruumides kasutamiseks või reisimisel.

CE ja REACH sertifikaatidega vastab see kaabliadapter kõigile vajalikele ohutusnõuetele ja keskkonnanormidele. See omab vastupidavat konstruktsiooni, tagades usaldusväärse töö pikaks ajaks.

0,305 meetri pikkune kaabli pikkus tagab piisava ulatuse seadmete ühendamiseks. Kaabel on saadaval mitmes värvitoonis, sealhulgas mustas, punases, valges ja kollases, mis lihtsustab ühendatud seadmete organiseerimist ja tuvastamist.

StarTech.com 12-tolline SATA-LP4 toitekaabli adapter – isane/naine omab SATA 15-pin pistikut ühel otsal ja Molex (4-pin) pistikut teisel otsal. Mõlemad pistikud on sirge kujuga, võimaldades lihtsaid ja turvalisi ühendusi. SATA 15-pin pistik on isane, samas kui Molex (4-pin) pistik on emane, võimaldades sujuvat integreerimist ühilduvate seadmetega.

Pakendi kaal on 21 grammi ning pakendi sügavus 225 mm, kõrgus 9 mm ja laius 125 mm, tagades mugava transportimise ja ladustamise.

Kokkuvõttes pakub StarTech.com 12-tolline SATA-LP4 toitekaabli adapter – isane/naine usaldusväärset ja tõhusat lahendust SATA-seadmete ühendamiseks toiteallikatega. Selle kompaktne disain, mitmed värvivalikud ja vastupidav konstruktsioon teevad sellest praktilise valiku igasuguse süsteemi seadistamise jaoks.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Sertifikaat CE, REACH
Toote värv Must, Punane, Valge, Kollane
2. pistmiku kujutegur Sirge
1. pistmiku kujutegur Sirge
Konnektor 1 sugu Meessoost
Konnektor 2 sugu Naissoost
Pistmik 2 Molex (4-pin)
Pistmik 1 SATA 15-pin
Kaabli pikkus 0,305 m
Tehnilised andmed
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Kaal ja mõõtmed
Kaal 16 g
Kõrgus 8 mm
Sügavus 304,8 mm
Laius 30 mm
Pakendi andmed
Pakendi kaal 21 g
Pakendi kõrgus 9 mm
Pakendi sügavus 225 mm
Pakendi laius 125 mm
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080