StarTech.com FAN4SPLIT12 sisemine toitekaabel 0,31 m

Tootja: StarTech.com

Mudel: FAN4SPLIT12

EAN: 0065030844598

StarTech.com 12in 4 Pin Fan Power Splitter Cable - F/M on usaldusväärne ja tõhus sisemine toitekaabel, mis on ideaalne nii arvuti entusiastidele kui ka professionaalidele. Selle kaabli pikkus on 0,31m, mis teeb selle sobivaks mitme ventilaatori ühendamiseks arvutisüsteemis. Kaablit teeb eriliseks selle Molex (4-pin) pistikud, mis on tuntud oma usaldusväärsuse ja vastupidavuse poolest. Mees- ja naispistikud tagavad kindla ja stabiilse ühenduse.

See mitmevärviline kaabel kaalub vaid 8g ja on lihtne paigaldada. Seda saab kasutada erinevate arvutisüsteemide ja komponentidega, sealhulgas ventilaatorite, kõvaketaste ja toiteplokkidega. Kaabel tagab ohutu ja tõhusa toitevarustuse arvuti olulistele komponentidele.

Toote pakendamine on tehtud kompaktsel ja samas turvalisel viisil, mis tagab toote ohutuse transportimise ajal. Paketi mõõtmed on 125mm x 225mm x 14mm ja pakendi kaal on 15g.

Kokkuvõttes, StarTech.com 12in 4 Pin Fan Power Splitter Cable - F/M on kõrge kvaliteediga sisemine toitekaabel, mis pakub usaldusväärset ja tõhusat ühendust arvuti komponentide vahel. See on kerge, lihtne paigaldada ja tagab kindla ja stabiilse ühenduse. See on suurepärane lisavarustus igale arvutisüsteemile ja sobib suurepäraselt neile, kes vajavad mitme ventilatsiooniühendust.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Toote värv Mitmevärviline
Konnektor 1 sugu Meessoost
Konnektor 2 sugu Naissoost
Pistmik 2 Molex (4-pin)
Pistmik 1 Molex (4-pin)
Kaabli pikkus 0,31 m
Kaal ja mõõtmed
Kaal 8 g
Pakendi andmed
Pakendi kaal 15 g
Pakendi kõrgus 14 mm
Pakendi sügavus 225 mm
Pakendi laius 125 mm
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080