StarTech.com EPS48ADAP sisemine toitekaabel 0,152 m

Tootja: StarTech.com

Mudel: EPS48ADAP

EAN: 0065030835435

Uus StarTech.com 6-tolline 4-pistiku ja 8-pistiku EPS toiteadapter kaabliga LP4 - F / M on kvaliteetne sisemine toitekaabel, mis on loodud sujuvaks ühenduseks emaplaadi ja toiteallika vahel. Selle kaabli ühes otsas on 4-pistiku ATX12V ühendus ning teises otsas on 8-pistiku EPS ühendus, millel on LP4 ühendus, muutes selle ühilduvaks suure hulga toiteallikate ja emaplaatidega.

Kaabli pikkus on 0,152 meetrit, mis pakub just õiget pikkust, et vähendada segadust ning parandada arvutikorpuse õhuvoolu. Kaabel on konstrueeritud mõlemas otsas sirge kujuteguriga, tagades, et see sobitub kindlalt, põhjustamata konnektoritele mingit pinget.

StarTech.com 6-tolline 4-pistiku ja 8-pistiku EPS toiteadapter kaabliga LP4 - F / M on valmistatud StarTech.com'i poolt, juhtiva arvutisidese lahenduste pakkuja poolt, tuntud oma kõrgekvaliteediliste toodete poolest. See toitekaabel omab CE- ja REACH-sertifikaate, mis tagavad, et see vastab kõigile elektrooniliste seadmete kasutamiseks vajalikele regulatiivsetele nõuetele.

Lisaks oma tehnilistele omadustele on see toiteadapter saadaval erinevates värvides, sealhulgas valge, muutes selle stiilseks lisandiks teie arvutiehitusse. Kaabel kaalub 22g ja tuleb pakendatuna, kaaludes 27g, mõõtmetega 125mm x 225mm x 12mm (laius x sügavus x kõrgus). Sellel on ka 84733080 harmoniseeritud süsteemikood, mis võimaldab selle tuvastamist ja kohaletoimetamist lihtsustada.

Kokkuvõttes on StarTech.com 6-tolline 4-pistiku ja 8-pistiku EPS toiteadapter kaabliga LP4 - F / M usaldusväärne ja tõhus lahendus teie sisemiste toitekaablite ühenduse vajaduste jaoks. Selle kõrge kvaliteediga ehitus, ühilduvus ja sertifitseerimine tagavad, et saate sellele kaablile kindel olla, et see annab teie komponentidele järjepideva toite tarnimise.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Sertifikaat CE, REACH
Toote värv Erinevad värvid, Valge
2. pistmiku kujutegur Sirge
1. pistmiku kujutegur Sirge
Konnektor 1 sugu Meessoost
Konnektor 2 sugu Naissoost
Pistmik 1 4-pin ATX12V
Kaabli pikkus 0,152 m
Tehnilised andmed
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Kaal ja mõõtmed
Kaal 22 g
Pakendi andmed
Pakendi kaal 27 g
Pakendi kõrgus 12 mm
Pakendi sügavus 225 mm
Pakendi laius 125 mm
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080