StarTech.com ATXP4EXT sisemine toitekaabel 0,204 m

Tootja: StarTech.com

Mudel: ATXP4EXT

EAN: 0033584243778

StarTech.com 8-tolline ATX12V 4 pin P4 CPU toitepikenduskaabel - M/N on kõrgekvaliteediline sisekasutuseks mõeldud toitekaabel, mis tagab sujuva ühenduvuse ATX toiteallika ja protsessori vahel. Selle 0,204 meetri pikkuse pikenduskaabli abil on võimalik paigutada protsessori toiteühendusasend paindlikult.

Kaabel on varustatud ATX-ühendustega (4 pin) mõlemas otsas, tagades ühilduvuse laia valiku ATX toiteallikate ja protsessoritega. Mees-naise disain võimaldab lihtsat paigaldust ning tagab kindla ühenduse.

Kaaludes vaid 14 grammi, on see kergekaaluline kaabel hõlpsasti haldatav ega lisaks süsteemile tarbetut raskust. Selle kompaktne disain aitab samuti hoida arvutiseadistust puhta ja korras.

Esteetika osas on kaabel elegantse musta värvusega, mida ilmestavad valged ja kollased detailid. See värvikombinatsioon lisab stiili sinu süsteemile, hoides selle samal ajal visuaalselt atraktiivsena.

StarTech.com 8-tolline ATX12V 4 pin P4 CPU toitepikenduskaabel - M/N vastab ka rangetele tööstusstandarditele, sealhulgas RoHS-sertifitseerimisele, tagades sellele keskkonnasõbralikkuse ja kõik vajalikud ohutusnõuded.

Pakendamisel toimetatakse see kaabel kompaktsesse pakendisse, mille mõõtmed on 125 mm x 225 mm x 15 mm. Pakendi kaal, sealhulgas kaabel ja kaasasolevad tarvikud, on 19 grammi.

Oma usaldusväärse jõudluse, ühilduvuse ATX toiteallikate ja protsessoritega ning tähelepanu disainile ja kvaliteedile, on StarTech.com 8-tolline ATX12V 4 pin P4 CPU toitepikenduskaabel - M/N suurepärane valik kasutajatele, kes soovivad täiustada oma arvuti toiteühendust.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Sertifikaat RoHS
Toote värv Must, Valge, Kollane
Konnektor 1 sugu Meessoost
Konnektor 2 sugu Naissoost
Pistmik 2 ATX (4-pin)
Pistmik 1 ATX (4-pin)
Kaabli pikkus 0,204 m
Kaal ja mõõtmed
Kaal 14 g
Pakendi andmed
Pakendi kaal 19 g
Pakendi kõrgus 15 mm
Pakendi sügavus 225 mm
Pakendi laius 125 mm
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080