Thule Landmark 40L seljakott Sinine Polüester

Tootja: Thule

Mudel: 3203724

EAN: 0085854242141

Thule Landmark 40L seljakott Sinine Polüester on suurepärane valik naistele, kes vajavad mahukat seljakotti. Sellel on elegantne sinine värv ja monokroomsed detailid, mis muudavad selle pilkupüüdvaks ning sobivaks igaks reisiks või igapäevaseks kasutamiseks.

Selle seljakoti maht on 40 liitrit, pakkudes piisavalt ruumi kõigi vajalike esemete jaoks. Kerge kaaluga (1,44 kg) on see mugav kanda ning ei koorma liigselt selga.

Thule Landmark 40L seljakotil on polüestrist valmistatud vastupidav konstruktsioon, mis tagab selle pikaajalise vastupidavuse. Lisaks on seljal reguleeritavad õlarihmad, mis võimaldavad kohandada kotti vastavalt mugavusele.

Sellel seljakotil on lukuga taskud, mis aitavad hoida asjad organiseerituna ning lihtsalt ligipääsetavatena. Lisaks on olemas spetsiaalne sülearvuti osakond, mis mahutab ekraani suurusega kuni 38,1 cm, tagades sellega kõikide vajalike seadmete turvalise paigutamise.

Thule Landmark 40L seljakotil on praktiline käepide, mis lihtsustab kotti tõstmist ja kandmist. Selle mõõtmed (550 mm kõrgus, 330 mm laius, 250 mm sügavus) tagavad piisava ruumi kõikidele reisimisel vajalikele esemetele.

See Thule seljakott on ideaalne kaaslane nii linnareisidel kui ka pikematel seiklustel. Olgu selleks siis kool, töö või reisimine, Thule Landmark 40L seljakott Sinine Polüester rahuldab kõikide naiste vajadused stiilse, vastupidava ja funktsionaalse disainiga.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €176.85

Kauplus Pealkiri Hind
mts.ee

mts.ee

Thule Landmark 40L seljakott Sinine Polüester €176.85

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Käepide(med)
Lukuga taskud
Ekraani maksimaalne suurus 38,1 cm
Sülearvuti sahtel
Soovitatav sugu Naine
Värvus Ühevärviline
Materjal Polüester
Toote peamine värv Sinine
Kaal ja mõõtmed
Mahutavus 40 l
Kaal 1,44 kg
Kõrgus 550 mm
Sügavus 250 mm
Laius 330 mm
Pakendi andmed
Pakendi kõrgus 500 mm
Pakendi sügavus 330 mm
Pakendi laius 105 mm