StarTech.com SLSATAADAP6 SATA-kaabel 0,1524 m Slimline SATA 13 pin SATA 7+15 pin Punane

Tootja: StarTech.com

Mudel: SLSATAADAP6

EAN: 0065030848640

StarTech.com 6-tolline Slimline SATA-SATA adapter toitega - F/M on mitmekülgne kaabel, mille on loodud ühendamaks Slimline SATA optilisi draive standardsete SATA emaplaadi ühendustega. See võimaldab teil hõlpsasti ühendada ja toita oma Slimline SATA seadmeid ning pakub mugavat lahendust oma arvutisüsteemi värskendamiseks või parandamiseks.

Kaaludes vaid 14 g, pakub see kerge adapter paindlikkust ja kasutusmugavust. Seda on sertifitseeritud RoHS-ga, tagades vastavuse keskkonna- ja ohutusstandarditele. Kaabel on pikkusega 0,152 m ning on spetsiaalselt loodud SATA III ühenduste jaoks, võimaldades andmeedastuskiirusi kuni 6 Gbit/s.

Selle adapteri ühendustes on Slimline SATA 13-sõlme ühendus ja standardne SATA 7+15-sõlme ühendus. Mõlemad ühendused on sirge kujuga, mis muudab teie seadmete ühendamise lihtsaks ja hõlpsaks. Kaabel kasutab ka 18 AWG traadi suurust, tagades optimaalse jõudluse ja vastupidavuse.

StarTech.com 6-tolline Slimline SATA-SATA adapter toitega - F/M on saadaval stiilses punases värvilahenduses, mis annab teie arvutiseadistusele esteetilise väljanägemise. See sobib kasutamiseks erinevate Slimline SATA seadmetega, nagu DVD draivid, Blu-ray draivid ja tahkisemäluseadmed.

Mis puutub pakendisse, siis kaalub see toode 19 g ja on kompaktse disainiga, mõõtmetega 225 mm sügavuselt, 8 mm kõrguselt ja 125 mm laiuses. Iga pakend sisaldab 1 adapteri ühikut teie mugavuse huvides.

Värskendage ja täiustage oma arvutisüsteemi usaldusväärse ja efektiivse StarTech.com 6-tollise Slimline SATA-SATA adapteriga toitega - F/M. Selle kvaliteetne ehitus ja täiustatud omadused muudavad selle hädavajalikuks tööriistaks Slimline SATA seadmete ühendamiseks ja toiteks.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Sertifikaat CE, REACH
Kaal 14 g
Maksimaalne andmeedastuskiirus 6 Gbit/s
AWG-juhtme läbimõõt 18
Toote värv Punane
Konnektori sugu Meessoost/naissoost
2. pistmiku kujutegur Sirge
1. pistmiku kujutegur Sirge
Pistmik 2 SATA 7+15 pin
Pistmik 1 Slimline SATA 13 pin
Kaabli tüüp SATA III
Kaabli pikkus 0,152 m
Tehnilised andmed
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Pakendi andmed
Pakendi kaal 19 g
Pakendi kõrgus 8 mm
Pakendi sügavus 225 mm
Pakendi laius 125 mm
Kogus pakis 1 tk
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080