StarTech.com SATA24RA1 SATA-kaabel 0,609 m SATA 7-pin Punane

Tootja: StarTech.com

Mudel: SATA24RA1

EAN: 0065030805360

StarTech.com 24-tolline SATA-Rightsangeline Serial ATA kaabel on kõrge kvaliteediga kaabel, mis on kavandatud ühendama SATA-seadmeid, nagu kõvakettad ja optilised kettad, teie arvutiga. 0,609 meetri pikkuse kaabliga saate oma seadmed süsteemis paindlikult paigutada.

See SATA III kaabel tagab kiire ja usaldusväärse andmekandesageduse kuni 6 Gbit/s, võimaldades teil suuri faile kiiresti ja tõhusalt edastada. Kaabli mõlemal otsal on kaks SATA 7-kontaktiga pistikut, mõlemad emasvormiga. Pistik 1 on sirge, samal ajal kui Pistik 2 on rightsangeline, pakkudes mugavust ja paindlikkust kitsastes ruumides.

Kaabel on valmistatud vastupidavatest materjalidest, tagamaks pikaajalise jõudluse, ning selle punane värv annab teie süsteemile elavust. See on ka CE ja REACH sertifitseeritud, vastates rangetele kvaliteedi- ja ohutusstandarditele.

Kaabli pakendi kaal on 23 grammi, mis muudab selle kergeks ja käepäraseks. See tuleb ühekaupa pakendis, mis sobib individuaalseks kasutamiseks või asenduskaabliks teie olemasolevasse seadistusse. Pakendi mõõtmed on 225mm x 14mm x 125mm, mis tagab kompaktse ladustamise ja lihtsa transpordi.

Kokkuvõttes on StarTech.com 24-tolline SATA-Rightsangeline Serial ATA kaabel usaldusväärne ja tõhus lahendus, mis võimaldab ühendada SATA-seadmeid, tagades kiire andmeedastuse ja paindlikkuse süsteemisätte seadmisel.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Sertifikaat CE, REACH
Kaal 18 g
Maksimaalne andmeedastuskiirus 6 Gbit/s
Toote värv Punane
Konnektori sugu Naissoost/naissoost
2. pistmiku kujutegur Parem
1. pistmiku kujutegur Sirge
Pistmik 2 SATA 7-pin
Pistmik 1 SATA 7-pin
Kaabli tüüp SATA III
Kaabli pikkus 0,609 m
Tehnilised andmed
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid RoHS
Pakendi andmed
Pakendi kaal 23 g
Pakendi kõrgus 14 mm
Pakendi sügavus 225 mm
Pakendi laius 125 mm
Kogus pakis 1 tk
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080