StarTech.com ESATAPLATE2 SATA-kaabel

Tootja: StarTech.com

Mudel: ESATAPLATE2

EAN: 0065030822404

StarTech.com 2 Port SATA kuni eSATA pesa kate on kõrgekvaliteediline tarvik, mis on mõeldud teie arvuti ühenduvuse võimaluste täiustamiseks. Spetsiaalselt mõeldud SATA kaablitele, see kate võimaldab teil hõlpsasti muuta sisemised SATA pordid väliseks eSATA pordiks.

Pakendi kaaluks on 59,2 grammi ja mõõtmeteks on 124 mm x 215 mm x 20 mm, see kate on kompaktne ja kerge, mis teeb selle paigaldamise ja kasutamise lihtsaks. Olenemata sellest, kas teil on vaja ühendada väliseid salvestusseadmeid, optilisi draive või SATA-põhiseid seadmeid, pakub see kate mugavat ja efektiivset lahendust.

StarTech.com 2 Port SATA kuni eSATA pesa kate pakub sujuvat integreerimist olemasoleva riistvaraga, pakkudes kahte täiendavat eSATA pordi ilma jõudluse ega usaldusväärsuse ohverdamiseta. Tänu oma vastupidavale ehitusele ja vastupidavatele materjalidele tagab see kate kindla ja stabiilse ühenduse, vähendades signaali kadu ja maksimeerides andmeedastuse kiirust.

StarTech.com poolt loodud, tööstuses usaldusväärseks tootjaks olev kate on ehitatud vastama rangele kvaliteedistandardile, tagades pikaajalise ja usaldusväärse jõudluse. Laiendage oma arvuti ühenduvusvõimalusi ja avage oma SATA-põhiste seadmete täielik potentsiaal StarTech.com 2 Port SATA kuni eSATA pesa kattega.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Kaal 53 g
Pakendi andmed
Pakendi kaal 59,2 g
Pakendi kõrgus 215 mm
Pakendi sügavus 124 mm
Pakendi laius 20 mm
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080