Lindy 35630 S-Video kaabel 2 m S-Video (4-pin) Must

Tootja: Lindy

Mudel: 35630

EAN: 4002888356305

Lindy 35630 S-video kaabel on väga tõhus lahendus erinevate seadmete ühendamiseks. Kaabli pikkus on 2 meetrit, mis teeb sellest sobiva igasuguses keskkonnas, olgu see kodus või kontoris. S-Video (4-pin) kaabel tagab stabiilse ja usaldusväärse ühenduse, tänu selle kullatud ühendusdetailidele.

Kaabel on klassikalise musta värvusega, mis lisab teie seadmetele modernse väljanägemise. Tegemist on Plug and Play lahendusega, mis teeb selle paigaldamise ja kasutamise imelihtsaks - ühendage see lihtsalt oma seadmetega ja nautige kõrgekvaliteedilist videosignaali.

Mõlemal otsal on meessoost ühendus, mis teeb seadmete ühendamise väga lihtsaks. See kaabel sobib suurepäraselt erinevate seadmete jaoks, sealhulgas telerid, projektorid ning mängukonsoolid. Pakendis on 1 tükk, mis muudab selle usaldusväärseks valikuks, mis pakub stabiilset ja usaldusväärset signaaliedastust teie S-Video vajaduste rahuldamiseks.

Kokkuvõttes on Lindy 35630 S-video kaabel tipptasemel lahendus neile, kes soovivad oma seadmeid hõlpsalt ühendada. Tugeva disaini, klassikalise musta värvuse ja kõrgekvaliteediliste ühendusdetailidega kaabel pakub teile kõike, mida vajate erakordse videoelamuse jaoks.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Isehäälestuv
Toote värv Must
Pistmikukontaktide kate Kuld
Konnektor 2 sugu Meessoost
Konnektor 1 sugu Meessoost
Pistmik 2 S-Video (4-pin)
Pistmik 1 S-Video (4-pin)
Kaabli pikkus 2 m
Pakendi sisu
Kogus pakis 1 tk