Targus MultiFit 30,5 cm (12") Varrukaümbris Must

Tootja: Targus

Mudel: TBS650GL

EAN: 0092636354022

Targus MultiFit sülearvutikotil on optimaalne kaitse sinu sülearvuti jaoks, hoides selle siiski kerge ja mugavalt kaasaskantavana. Selle särava musta disainiga ja ümbertöödeldud neopreenist materjalist valmistatud varrukaümbris annab stiilse viisi oma sülearvuti kaitseks kriimustuste, mustuse ja tolmu eest.

MultiFit suudab mahutada sülearvuteid kuni 30,5 cm (12 tolli) ekraaniga ja on mõeldud istuma igale sülearvuti margile. Kaaludes vaid 90 grammi, on seda kerge kaasas kanda kuhu iganes lähed.

MultiFit mõõtmed on 202 mm kõrgusel, 294 mm laiuses ja 18 mm sügavuses, tagades ideaalse sobivuse sinu sülearvutile. Ühevärviline välispind lisab varrukaümbrisele elegantsi, säilitades samas praktilisuse.

Targus MultiFit sülearvutikott tagab su sülearvuti kindla kaitse mustuse, tolmu ja kriimustuste eest, oled siis reisil või kodus. See varrukaümbris on tehnoloogiliselt kujundatud ja vastab harmoniseeritud süsteemi (HS) koodile 84733080.

Lisaks tagab Targus MultiFit sülearvutikott mitte ainult turvalise kandelahenduse sinu sülearvutile, vaid aitab ka keskkonda, kasutades ümbertöödeldud neopreenmaterjali ja taaskasutatud plastikut. Tootja, Targus, on mainekas pakkuja, kel on ajalugu kvaliteetsete sülearvutikaante valmistamisel.

Kokkuvõttes on Targus MultiFit sülearvutikott mitmekülgne ja vastupidav varrukaümbris spetsiaalselt loodud sülearvutitele, mille ekraan on suurusega kuni 30,5 cm (12 tolli). Selle materjali, kaitseomaduste ja kompaktse disaini tõttu on see ideaalne valik kõigile, kes otsivad oma sülearvuti turvalist kaitsmist liikvel olles.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €22.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Targus MultiFit 30.5 cm (12") Sleeve case Black €22.99
arvutitark.ee

arvutitark.ee

TARGUS® 11-12\ €27.30
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

TARGUS® 11-12" ECOSMART MULTI-FIT SLEEVE BLACK €32.99

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Taaskasutatud materjal Taaskasutatud plast
Taaskasutusmaterjal Jah
Kaitseomadused Mustusekindel, Tolmukindel, Kriimukindel
Brändiühilduvus Kõik tootjad
Toote peamine värv Must
Materjal Neopreen
Karbi tüüp Varrukaümbris
Ekraani maksimaalne suurus 30,5 cm
Pinnakujundus Ühevärviline
Kaal ja mõõtmed
Kaal 90 g
Kõrgus 202 mm
Sügavus 18 mm
Laius 294 mm
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080