Targus Cypress EcoSmart 35,6 cm (14") Portfell Must

Tootja: Targus

Mudel: TBS926GL

EAN: 0092636344849

Targuse Cypress EcoSmart sülearvuti kott on ideaalne lahendus oma 14-tollise sülearvuti turvaliseks ja mugavaks kaasaskandmiseks, olenemata sellest, kuhu lähete. Keskkonna säästmise meeles pidades on see sülearvuti kott valmistatud kvaliteetsetest PVC-vabadest materjalidest, mis mitte ainult ei ole keskkonnasõbralikud, vaid ka vastupidavad. Koti kaal on vaid 600 grammi, seega see on kerge ja lihtne kaasas kanda. Klassikaline must ühevärviline välisilme tagab professionaalse ja stiilse välimuse.

Koti portfellilaadne disain võimaldab lihtsat transporti abistava õlarihma ja kannetega. Kott on disainitud sobima iga 14-tollise sülearvutibrändi jaoks ning sellel on integreeritud osakond sülearvuti jaoks koos lisataskutega aksessuaaride hoidmiseks. Kotil on ka esitasku, mis võimaldab hõlpsat juurdepääsu sagedamini kasutatavatele esemetele.

Targuse Cypress EcoSmart sülearvuti kott sisaldab eemaldatavat õlarihma, mis võimaldab sul mugavalt sülearvutit kaasas kanda. Kott on valmistatud vastupidavast materjalist ning sobib ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Kotti mõõtmed on 325 mm x 380 mm x 40 mm, mistõttu on see kompaktne ja õhuke. Kott on loodud arvestades kasutaja vajadusi ja on lihtsasti juurdepääsetav kõikidele selle sisulementsidele.

Selle sülearvuti koti harmoniseeritud süsteemi (HS) kood on 84733080, mis muudab selle ostmise ja importimise erinevatest globaalsetest piirkondadest lihtsaks. Naudi stiilse ja mugava sülearvuti kaasaskandmise mugavust Targuse Cypress EcoSmart sülearvutikotiga, mis sobib suurepäraselt tööks, kooliks või reisimiseks.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €44.04

Kauplus Pealkiri Hind
shop.heximus.lt

shop.heximus.lt

TARGUS CYPRESS ECO SLIPCASE 14" BLACK €44.04

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Kogus 1
Eemaldatav õlarihm Jah
Õlarihm Jah
Kandesangad Jah
Välistasku Eesmine tasku
Esitasku Jah
Integreeritud taskud Jah
Brändiühilduvus Kõik tootjad
Toote peamine värv Must
Karbi tüüp Portfell
Ekraani maksimaalne suurus 35,6 cm
Pinnakujundus Ühevärviline
Kaal ja mõõtmed
Kaal 600 g
Kõrgus 325 mm
Sügavus 40 mm
Laius 380 mm
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84733080