Tefal Equinox TT420D 7 2 viil(ud) Must, Roostevaba teras

Tootja: Tefal

Mudel: TT420D30

EAN: 3016661148187

Tutvustame Tefal Equinox TT420D rösterit, mis on ideaalne valik neile, kes hindavad kvaliteetset ja stiilset disaini köögiseadmetes. Sellel rösteril on kaks pesa, mis võimaldavad korraga röstida kuni kaks viilu leiba. Musta ja roostevaba terase värvikombinatsioon annab sellele rösterile elegantsust ning see sobib suurepäraselt igasse kööki.

Tefal Equinox TT420D rösteril on mitmeid funktsioone, mis muudavad leivade röstimise lihtsaks ja nauditavaks. Sellel on isetsentreeruvate viilude mehhanism, mis tagab ühtlase röstimise igal korral. Samuti on olemas kõrgeletõstmise mehhanism, mis võimaldab lihtsasti eemaldada ka madalamaid tükke leiba ilma sõrmi põletamata.

See röster on varustatud reguleeritava ääre pruunistamise funktsiooniga, mis võimaldab teil soovi korral saavutada erineva pruunistusastmega röstleibu. Seitsme pruunistusastme valik annab teile täieliku kontrolli selle üle, kuidas soovite oma leiba röstida. Lisaks on olemas ka ülessoojendamise ja ülessulatamise funktsioonid, mis teevad leiva soojendamise või külmutatud leiva sulatamise hõlpsaks.

Selle rösteri juures on mõeldud ka mugavusele ning ohutusele. Juhtmehoidiku abil saate hoida oma köögitasapinda puhtana ning vältida juhtmete segadust. Lisaks sellele on olemas ka märgutuli, mis annab märku, kui röster on sisse lülitatud. Stop/tühista-nupp võimaldab teil igal hetkel röstiprotsessi peatada või tühistada.

Tefal Equinox TT420D rösteri korpus on valmistatud vastupidavast roostevabast terasest, mis tagab pikaajalise kasutusea. Samuti on rösteril eemaldatav purukandik, mis lihtsustab selle puhastamist.

Kokkuvõttes on Tefal Equinox TT420D röster praktiline ja stiilne köögiseade, mis pakub mitmeid kasulikke funktsioone leivateo protsessi lihtsustamiseks. Selle elegantne disain ning mitmekülgsed omadused teevad sellest suurepärase valiku igale leivahuvilisele.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €48.29

Kauplus Pealkiri Hind
mts.ee

mts.ee

Tefal Equinox TT420D röster 2 viil(ud) Must, Roostevaba teras €48.29
www.ox.ee

www.ox.ee

Tefal Röster, €53.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Kõrgeletõste mehhanism Jah
Eemaldatav purukandik Jah
Juhtmehoidik Jah
Märgutuli Jah
Ülessoojendamise funktsioon Jah
Ülessulatamise funktsioon Jah
Stop/tühista-nupp Jah
Isetsentreeruva leiva mehhanism Jah
Muudetav pesu laius Jah
Pesade arv 2
Pruunistumise astmete arv 7
Reguleeritav ääre pruunistamine Jah
Kontrolli tüüp Nööbid, Pöörlev
Korpuse materjal Roostevaba teras
Toote värv Must, Roostevaba teras
Viilude arv 2 viil(ud)