Fellowes 532060

Tootja: Fellowes

Mudel: 5320604

EAN: 0043859522163

Fellowes A4 puhastus- ja kandelehed - 10 pakki on hädavajalik, et säilitada oma kontoriseadmete puhtus ja optimaalne jõudlus. See toode on Fellowesi disainitud, mainekas kaubamärk selles tööstuses ning need lehed kuuluvad puhastusmeedia tootekategooriasse.

Mõõtmetega 303 mm kõrgust, 215 mm laiust ja 1 mm sügavust, pakuvad need lehed piisavalt suurt pindala erinevate seadmete tõhusaks puhastamiseks. Nende kompaktne suurus teeb neist käsitlemise ja hoiustamise lihtsaks, tagades mugavuse kasutamisel.

Fellowes A4 puhastus- ja kandelehed on spetsiaalselt välja töötatud tolmu, mustuse ja prahti eemaldamiseks tundlikest seadmetest, nagu printerid, skannerid ja faksimasinad. Nende innovaatiline disain võimaldab oskuslikult ja tõhusalt osakesi kinni püüda ja tõsta, pakkudes põhjalikku puhastamiskogemust.

Pakis on 10 lehte, pakkudes piisavalt varu, et hoida oma kontoriseadmete puhtust pikema perioodi jooksul. Need lehed on mitmekülgsed ja neid saab mitu korda kasutada, pakkudes suurepärast vastupidavust hinna eest.

Regulaarsel Fellowes A4 puhastus- ja kandelehtede kasutamisel saate pikendada oma kontoriseadmete eluiga ja tagada järjepideva jõudluse. Hoidke oma seadmete puhtust nende Fellowes kvaliteetsete lehtedega.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €10.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Fellowes A4 Cleaning & Carrier Sheets - 10 pack €10.99

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Tehnilised andmed
Materjal Paber
Toote värv Valge
Kaal ja mõõtmed
Kõrgus 303 mm
Laius 215 mm
Sügavus 1 mm