KYOCERA MK-1140

Tootja: KYOCERA

Mudel: 1702ML0NL0

EAN: 0632983025161

KYOCERA MK-1140 on kvaliteetne printerikomplekt, mis on loodud teie printimiskogemust uutele tasanditele viima. Spetsiaalselt FS-1035MFP ja FS-1135MFP mudelitele loodud sellel kõrgelt funktsioneerival seadmel on erakordne ühilduvus kõigi teie printimisvajadustega.

Sellel printerikomplektil on Harmoniseeritud Süsteemi (HS) kood 84439990, mis näitab selle kvaliteeti ja vastavust rahvusvahelistele standarditele. Tunnustatud tootja KYOCERA poolt loodud see printerikomplekt pakub kõrgekvaliteedilist jõudlust ja pikaealisust, kuna see on range testitud ja loodud usaldusväärseks lisandiks teie kontoriseadistusele.

KYOCERA MK-1140 on ideaalne lahendus ettevõtetele ja eraisikutele, kes otsivad printerikomplekti, mis on nii efektiivne kui ka tõhus. Selle tehnilised omadused muudavad selle üheks turul kõige muljetavaldavamaks printerikomplektiks. Sellesse tootesse investeerimine on samm sujuvama ja produktiivsema printimiskogemuse suunas.

Selle printerikomplekti pakutav ühilduvus tagab sujuva ja tõrgeteta printimise, tehes sellest vältimatu toote ettevõtetele või isikutele, kes peavad sageli printima. See on suurepärane valik neile, kes soovivad oma kontoriproduktiivsust ja -jõudlust parandada.

Üldiselt, kui otsite jõudlustle orienteeritud printerikomplekti, mis suudab raskete printimistöödega hõlpsasti hakkama saada, on KYOCERA MK-1140 teie jaoks sobiv toode. Selle ülim kvaliteet ja ühilduvuse omadused muudavad selle silmapaistvaks lisandiks igale kontorile või kodusele tööalale. Miks oodata? Tellige kohe ja valmistuge kogema kvaliteetset printimist nagu kunagi varem!


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Ühilduvus FS-1035MFP, FS-1135MFP
Tehnilised andmed
Harmonized System (HS) kood 84439990