StarTech.com ICUSB128410 paralleelkaabel Must 30,5 m

Tootja: StarTech.com

Mudel: ICUSB128410

EAN: 0065030834216

StarTech.com 10 jalga USB-paralleelprinteri adapter - M/M on usaldusväärne ja mugav lahendus paralleelprinteri ühendamiseks USB-ühendusvõimelise seadmega. 10-jalaline (30,5 meetrit) kaabliga adapter võimaldab printerit paindlikult paigutada, kompromiteerimata ühenduse kvaliteeti.

Sleek musta värvi disainiga adapter sobib suurepäraselt igasse keskkonda. Ühenduspistik 1 on Centronics-pistik, samas kui ühenduspistik 2 on USB tüüp-A-pistik, muutes selle ühilduvaks laia valiku printerite ja seadmetega. Mees/mees-ühendus tagab kindla ja stabiilse ühenduse teie printeri ja USB-pordi vahel.

Pakend sisaldab adapterit ja kaalub umbes 172 grammi. Sellel on kompaktne disain, mõõtmetega 220 mm sügavust, 16 mm kõrgust ja 200 mm laiust. See muudab selle hõlpsaks hoiustamiseks ja transportimiseks.

Veelgi mugavuse ja tõhususe tagamiseks on StarTech.com USB-paralleelprinteriga adapter ühilduv ka peamiste operatsioonisüsteemidega, sealhulgas Windows ja Mac. See mitmekülgsus võimaldab sujuvat integreerimist olemasolevasse seadistusse ilma täiendava tarkvara või draiverite vajaduseta.

Lisaks sellele on toode saadaval ka põhikorpuses mõõtmetega 275 mm kõrgust, 370 mm laiust ja 415 mm pikkust. Iga karp sisaldab 60 adapteri ühikut, tagades piisava varu suurematele seadistustele või organisatsioonidele.

StarTech.com 10 jalga USB-paralleelprinteriga adapter - M/M on disainitud kvaliteedi ja vastupidavuse silmas pidades. See on ehitatud vastama rangematele tööstusstandarditele, tagades usaldusväärse jõudluse ja pikaajalise vastupidavuse. Seega, kui otsite usaldusväärset printeri kaablit, et parandada oma printimiskogemust, on see adapter suurepärane valik.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Funktsioonid
Konnektori sugu Meessoost/meessoost
Kaabli pikkus 30,5 m
Pistmik 2 USB tüüp A
Pistmik 1 Centronics
Toote värv Must
Jätkusuutlikkus
Jätkusuutlikkuse järgimine Jah
Jätkusuutlikkuse sertifikaadid CE, RoHS
Kaal ja mõõtmed
Kaal 163 g
Pakendi andmed
Pakendi kaal 172 g
Pakendi kõrgus 16 mm
Pakendi sügavus 220 mm
Pakendi laius 200 mm
Logistika andmed
Tooteid põhikasti (välimine) kohta 60 tk
Põhikasti (välimise) kõrgus 275 mm
Põhikasti (välimine) pikkus 415 mm
Põhikasti (välimise) laius 370 mm
Harmonized System (HS) kood 84439990