Eaton ELWALL paigalduskomplekt

Tootja: Eaton

Mudel: ELWALL

EAN: 3553340620010

Eaton ELWALL paigalduskomplekt on täiuslik lahendus, kui soovite monteerida oma Ellipse ECO UPS seadme turvaliselt ja korrektset viisi kõigis asukohtades. Maksimaalse kaalu mahutavusega kuni 7,8 kg, on see paigalduskomplekt piisavalt tugev, et hoida teie väärtuslikku varustust kindlalt paigas, kartmata, et see võib kukkuda ja kahjustada teid.

Paigalduskomplekti elegantne must värvus sobib ideaalselt igasse töökeskkonda või koju, võimaldades teil monteerida oma Ellipse ECO UPS seadme seina külge kiiresti ja lihtsalt ilma keeruka protsessita. Komplekt sisaldab kõiki vajalikke kruve, mis on vajalikud kergeks paigaldamiseks, mis aitab teil Ellipse ECO UPS seadme seina külge paigaldada.

Tänu oma ühilduvusele Ellipse ECO UPS seadmega, on see paigalduskomplekt spetsiaalselt kavandatud vastavalt teie vajadustele ja kindlustab, et teie seade on paigas ja turvaline. Tehnilised andmed, nagu toote ühilduvus, toote värv ja maksimaalne kaalumahutavus, tagavad, et see paigalduskomplekt on täiuslik teie Ellipse ECO UPS seadme paigutamiseks ja turvalisuse tagamiseks.

Eaton ELWALL paigalduskomplekt on väga oluline lisand igale töökeskkonnale või koju, luues turvalise ja tõhusa viisi paigaldada ja hooldada teie Ellipse ECO UPS seadet. Olgu teil siis vaja monteerida oma UPS piiratud alal või hoida teda oma laualt eemal, siis see paigalduskomplekt on ideaalne lahendus teie vajadustele.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €30.81

Kauplus Pealkiri Hind
mts.ee

mts.ee

Eaton ELWALL paigalduskomplekt €30.81

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Tehnilised andmed
Ühilduvus Ellipse ECO
Toote värv Must
Maksimaalne kaal (mahutavus) 7,8 kg
Pakendi andmed
Kaasas kruvid Jah