Fellowes 35250 paberihundi tarvik 1 tk Määrdeõli

Tootja: Fellowes

Mudel: 35250

EAN: 0077511352508

Fellowesi purustusmasinaõli on oluline lisatarvik, mis aitab säilitada teie paberipurusti jõudlust ja pikendab selle kasutusiga. See määrdeõli on erkkollase värvusega ja selle maht on 0,35 liitrit, mis on piisav, et hoida teie purustusseade pikka aega tõrgeteta töös.

Mis puutub tehnilistesse üksikasjadesse, siis on see Fellowesi purustusõli spetsiaalselt mõeldud purustusmasinate määrdeõliks. See aitab vähendada hõõrdumist hakkimismasinate vahel ja säilitada nende teravust. Saate seda regulaarselt kasutada, et saavutada hakkimise optimaalne jõudlus.

Selle toote kaal ja mõõtmed on optimeeritud kasutusmugavuse tagamiseks. See kaalub vaid 340 grammi ja on 203 mm kõrgune. Selle hakkimisõli laius ja sügavus on vastavalt 88,9 mm ja 38,1 mm.

Selle Fellowesi purustiõli iga pakend sisaldab ühte tükki, millest piisab teie purustiõli määrimiseks mitme kasutuskorra jaoks. See toode on oluline osa teie paberimurdja hoolduskomplektist ja aitab teil hoida oma purustajat optimaalses seisukorras.

Kokkuvõttes, kui soovite tagada oma paberipurusti pikaealisuse ja jõudluse, on see Fellowesi purustiõli kohustuslik tarvik. Seda on lihtne kasutada, see on tõhus ja selle hind on mõistlik.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €19.80

Kauplus Pealkiri Hind
www.ldlc.com

www.ldlc.com

Fellowes Huile lubrifiante pour destructeur 355ml €19.80

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Tehnilised andmed
Toote värv Kollane
Mahutavus 0,35 l
Tüüp Määrdeõli
Kaal ja mõõtmed
Kaal 340 g
Kõrgus 203 mm
Laius 88,9 mm
Sügavus 38,1 mm
Pakendi sisu
Kogus pakis 1 tk