LG GP57ES40 optiline kettaajam DVD±RW Must, Hõbe

Tootja: LG

Mudel: GP57ES40

EAN: 8806087132212

LG GP57ES40 optiline ketaseade DVD±RW musta ja hõbedase värvusega on mitmekülgne ja usaldusväärne lahendus CD- ja DVD-plaatide kirjutamiseks ja lugemiseks. Seadmel on USB 2.0 liides, millega see saab hõlpsasti ühenduda teie arvutiga, muutes selle praktiliseks lisavarustuseks teie multimeedia vajaduste jaoks. Seadme elegantne ja vastupidav disain on rõhutatud selle musta ja hõbedase värvilahendusega, andes sellele kaasaegse ja stiilse väljanägemise.

Üks olulisemaid omadusi LG GP57ES40-l on selle muljetavaldavad lugemis- ja kirjutamiskiirused. See suudab lugeda CD-sid kiirusega 24x ja DVD-sid kiirusega 8x DVD+R-ile ja 8x DVD-R-ile, pakkudes tõhusat andmekiirust ja kiiret juurdepääsu teie multimeediafailidele. Samuti toetab see erinevaid ketastüüpe, sealhulgas CD-R, CD-ROM, CD-RW, DVD+R, DVD+R DL, DVD+RW, DVD-R, DVD-RAM, DVD-ROM ja DVD-RW.

See optiline ketaseade ei pruugi mitte ainult kiiresti lugeda, vaid tal on ka kõrge kirjutamiskiiruste võimekus. See suudab kirjutada CD-sid kiirusega 24x ja DVD-sid kiirusega 8x DVD+R, 6x DVD-R ja 5x DVD-RAM, muutes DVD-de või CD-de loomise lemmikmuusika, videote või fotode jaoks lihtsaks.

Seadmel on aluse laadimisfunktsioon, mis tagab ketaste usaldusväärse ülekande ja minimeerib ketaste vigade riski. 1 MB puhvrisuurus annab sellele optilisele seadmele piisavalt andmete salvestusruumi, võimaldades sel tõhusalt andmeid kõrge kiirusega lugeda ja kirjutada.

LG optiline ketaseade on müratasemelt madal ja omab kiiret juurdepääsu aega, mistõttu sobib see erinevates keskkondades kasutamiseks ideaalselt. Seadme kompaktne ja kerge disain, mõõtmetega 137,5 x 144 x 14 mm ning kaaluga 200 grammi, tagab suurepärase mobiilsuse, võimaldades teil seda kaasa võtta, kuhu iganes soovite.

Süsteeminõuete osas on see seade ühilduv erinevate Windowsi operatsioonisüsteemidega, nagu Windows 7, Windows Vista ja Windows XP, koos Mac OS-iga. See on tõeliselt mitmekülgne seade, mis on ideaalne kõigile, kes vajavad CD- või DVD-plaatide kiiret ja tõhusat lugemist ja kirjutamist.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Kirjutamiskiirus
DVD-RAM-i kirjutamise kiirus 5 x
Kahekihilise DVD-R-i kirjutamise kiirus 6 x
DVD-RW kirjutamise kiirus 6 x
DVD+RW kirjutamise kiirus 8 x
Kahekihilise DVD+R-i kirjutamise kiirus 8 x
DVD-R-i kirjutamise kiirus 6 x
DVD+R-i kirjutamise kiirus 8 x
CD-R-i kirjutamise kiirus 24 x
CD kirjutamise kiirus 24 x
Lugemiskiirus
Kahekihilise DVD+R-i lugemise kiirus 8 x
DVD+RW lugemise kiirus 8 x
DVD-R-i lugemise kiirus 8 x
Kahekordse DVD-R-i lugemise kiirus 6 x
DVD-RW lugemise kiirus 8 x
DVD-RAM-i lugemise kiirus 5 x
DVD+R-i lugemise kiirus 8 x
CD-ROM-i lugemise kiirus 24 x
CD-RW lugemise kiirus 24 x
CD-R-i lugemise kiirus 24 x
CD lugemise kiirus 24 x
Pöördusaeg
DVD-RAM-i pöördusaeg 360 ms
CD-ROM draivi keskmine otsepöördusaeg 140 ms
Toimimine
Draiviseade, puhvri suurus 1 MB
Liides USB 2.0
Toetatud kettatüübid CD-R,CD-ROM,CD-RW,DVD+R,DVD+R DL,DVD+RW,DVD-R,DVD-RAM,DVD-ROM,DVD-RW
Optilise seadme tüüp DVD±RW
Disain
Ketta laadimise tüüp Alus
Toote värv Must, Hõbe
Sisemine
Süsteeminõuded
Toetatud Windowsi operatsioonisüsteemid Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows Vista Business,Windows Vista Home Basic,Windows Vista Home Premium,Windows Vista Ultimate,Windows XP Home,Windows XP Professional
Toetatud Maci operatsioonisüsteemid
Töötingimused
Hoiustamistemperatuur (T-T) -30 - 60 °C
Kasutamistemperatuur (T-T) 5 - 50 °C
Kaal ja mõõtmed
Kaal 200 g
Kõrgus 137,5 mm
Sügavus 14 mm
Laius 144 mm
Pakendi sisu
Komplektis sisalduv tarkvara LG Burning Tools, PowerDVD 7 (trial version), PowerProducer, Power Backup, Norton Internet Security (60 days trial), YouCam 1.0
Kogus pakis 1 tk