HP Desktop Mini DVD Super Multi-Writer ODD Module optiline kettaajam DVD Super Multi DL Must

Tootja: HP

Mudel: K9Q83AA

EAN: 0888793972816

HP Desktop Mini DVD Super Multi-Writer ODD Module on optiline kettaajam, millel on mitmekülgne funktsionaalsus. See seade on ideaalne lauaarvutitele, pakkudes CD-de ja DVD-de lugemiseks ning kirjutamiseks suurepärast jõudlust.

Selle optilise seadme kõrge lugemiskiirus võimaldab teil kiiresti juurde pääseda andmetele CD-del ja DVD-del. CD lugemise kiirus on 24x ning DVD-ROM-i lugemise kiirus on 8x, mis tagab sujuva andmete lugemise protsessi.

HP Desktop Mini DVD Super Multi-Writer ODD Module on varustatud USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1) liidesega, mis tagab kiire andmete edastamise arvuti ja kettaajami vahel. Lisaks sellele toetab seade DVD Super Multi DL optilist seadet, mis võimaldab teil lugeda ja kirjutada erinevaid DVD-vorminguid.

Selle musta värviga kettaajami stiilne välimus sobib suurepäraselt teie lauaarvutiga. See on kompaktne ja ruumisäästlik, sobides suurepäraselt piiratud tööruumidele.

HP Desktop Mini DVD Super Multi-Writer ODD Module pakub mitmeid kirjutamisvõimalusi. CD-de kirjutamise kiirus on 24x ning DVD+R-i ja DVD-R-i kirjutamise kiirus on 8x. Seade toetab ka kahekihilise DVD-R-i ja DVD+R-i kirjutamist kiirusega 6x ning DVD+RW, DVD-RW ja DVD-RAM-i kirjutamist kiirusega 8x, mis annab teile mitmekülgsed võimalused oma andmete salvestamiseks.

Kettaajami mõõtmed on optimaalsed, et see sobiks teie lauaarvutiga suurepäraselt kokku. Selle kaal on 712 g, kõrgus 22,8 mm, laius 177 mm ja sügavus 174,6 mm. See mitte ainult ei taga suurepärast jõudlust, vaid on ka mugavalt paigaldatav.

HP Desktop Mini DVD Super Multi-Writer ODD Module keskmine otsepöördusaeg on 160 ms DVD-de jaoks ning 140 ms CD-de jaoks, mis tagab kiire Hoonaja reageerimise ja sujuva kasutuskogemuse.

See toode järgib Harmonized System (HS) koodi 84717030 ja on mõeldud ettevõtetele, et täita nende optiliste kettaajamite vajadused.

Avastage HP Desktop Mini DVD Super Multi-Writer ODD Module ning nautige selle usaldusväärset ja võimsat jõudlust andmete lugemisel ja salvestamisel. Looge, salvestage ja jagage oma andmeid kiiresti ja lihtsalt selle silmapaistva kettaajami abil. HP tagab pideva kvaliteedi ja täpsuse, et teie töövoog oleks tõhus ning teie andmed alati käeulatuses.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €83.18

Kauplus Pealkiri Hind
25n.de

25n.de

HP Laufwerk - DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - 8x/8x/5x | HP | K9Q83AA | 0888793972816 €83.18
macle-shop.de

macle-shop.de

HP MINI DVD-ODD MODUL +RW €84.13

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Kirjutamiskiirus
DVD-RW kirjutamise kiirus 8 x
DVD-RAM-i kirjutamise kiirus 5 x
DVD+RW kirjutamise kiirus 8 x
Kahekihilise DVD+R-i kirjutamise kiirus 6 x
Kahekihilise DVD-R-i kirjutamise kiirus 6 x
DVD-R-i kirjutamise kiirus 8 x
DVD+R-i kirjutamise kiirus 8 x
CD kirjutamise kiirus 24 x
Lugemiskiirus
DVD-ROM-i lugemise kiirus 8 x
CD lugemise kiirus 24 x
Pöördusaeg
CD-ROM draivi keskmine otsepöördusaeg 140 ms
DVD-draivi keskmine otsepöördusaeg 160 ms
Toimimine
Liides USB 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
Optilise seadme tüüp DVD Super Multi DL
Otstarve Lauaarvuti
Disain
Toote värv Must
Sisemine Ei
Tehnilised andmed
HP segment Ettevõtlus
Kaal ja mõõtmed
Kaal 712 g
Kõrgus 22,8 mm
Sügavus 174,6 mm
Laius 177 mm
Logistika andmed
Harmonized System (HS) kood 84717030