Microsoft Windows Server CAL 2022 Kliendi juurdepääsulitsents (CAL) 1 litsents(i)

Tootja: Microsoft

Mudel: R18-06466

EAN: 0889842771916

Microsoft Windows Server CAL 2022 Kliendi juurdepääsulitsents (CAL) pakub kasutajatele juurdepääsu Windows Serveri platvormile. See litsents võimaldab mitmel kasutajal kasutada serverit ja selle funktsioone, nagu failide jagamine ja kaugjuurdepääs. See CALi litsents sobib ideaalselt ettevõtetele, kes soovivad oma võrku laiendada ja võimaldada juurdepääsu mitmele meeskonnaliikmele.

Microsoft Windows Serveri CAL 2022 Kliendi juurdepääsulitsents sisaldab ühte litsentsi ostu kohta ja on saadaval inglise keeles. Litsentsi tüüp on Kliendi juurdepääsulitsents (CAL), mis võimaldab mitmel kasutajal juurdepääsu Windows Serveri platvormile.

See CALi litsents on tarkvara tüüpi, tagades seaduslikud õigused platvormile juurdepääsuks. Olenemata sellest, kas vajate ühte või mitut litsentsi, saate oma võrku selle litsentsiga hõlpsasti laiendada. See toode kuulub operatsioonisüsteemide kategooriasse ja seda toodab Microsoft, tippettevõtja tehnoloogia valdkonnas.

Microsoft Windows Serveri CAL 2022 Kliendi juurdepääsulitsents pakub ettevõtetele vajalikke tööriistu nende võrkude laiendamiseks ja vastava juurdepääsu andmiseks mitmele meeskonnaliikmele. Selle funktsioonid hõlmavad lihtsat failide jagamist, kaugjuurdepääsu ning inglise keele versiooni. Laiendage oma võrku ja optimeerige meeskonna tõhusust Microsoft Windows Server CAL 2022 Kliendi juurdepääsulitsentsiga.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €225.50

Kauplus Pealkiri Hind
www.proline.lv

www.proline.lv

Microsoft Windows Server 2022 - License - 5 User CAL €225.50

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Litsents
Litsentsi kogus 1 litsents(i)
Litsentsi tüüp Kliendi juurdepääsulitsents (CAL)
Tarkvara tüüp Litsents
Funktsioonid
Keel Inglise keel