Microsoft Windows Server CAL 2022 Kliendi juurdepääsulitsents (CAL) 5 litsents(i)

Tootja: Microsoft

Mudel: R18-06432

EAN: 0889842771572

Microsoft Windows Server CAL 2022 Kliendi juurdepääsu litsents on oluline komponent organisatsioonidele, kes vajavad juurdepääsu Windows Serveri operatsioonisüsteemi pakutavatele arenenud funktsioonidele ja võimalustele. Selle CAL-iga, millel on 5 kasutuslitsentsi, on lubatud kuni viiel kasutajal või seadmel ühenduda Windows Serveri keskkonnaga.

Kliendi juurdepääsu litsents on mõeldud tootlikkuse suurendamiseks ja tegevuste optimeerimiseks, andes autoriseeritud juurdepääsu Microsofti serveritarkvarale. CAL-ina võimaldab see kasutajatel täielikult kasutada Windows Serveri võimalusi, suurendades nende tõhusust ja tagades sujuva koostöö võrgus.

See CAL on spetsiaalselt loodud ettevõtetele ja organisatsioonidele, kes eelistavad skaalatavaid lahendusi ning vajavad lisalitsentse, et rahuldada kasvava kasutajaskonna vajadusi. Olgu see siis kohapeal või pilvekeskkondades, see CAL võimaldab organisatsioonidel ära kasutada Microsoft Windows Serveri võimsust, suurendada turvalisust, hallata ressursse tõhusalt ning tagada sujuv suhtlemine erinevate seadmete ja platvormide vahel.

Keskpunktis on paindlikkus, Microsoft Windows Serveri CAL pakub mugavust juurdepääsuks serveri ressurssidele mitmest seadmest või kasutajast, mis aitab kaasa paindlikule ja kohandatavale töökeskkonnale. Selle litsentsi hankimisel saavad organisatsioonid täita järelevalvenõudeid ja saada pidevat tuge ning värskendusi Microsoftilt.

Palun tehke teatavaks, et see toode ei sisalda tegelikku Windows Serveri tarkvara. Selle asemel annab see vajalikud juurdepääsuõigused Windows Serveri keskkonnaga ühendumiseks ja kasutamiseks. Microsoft Windows Serveri CAL 2022 Kliendi juurdepääsu litsents on hädavajalik tööriist ettevõtetele, kes otsivad võrgu haldamise võimaluste täiustamist ja parendamist oma IT-infrastruktuuris.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €201.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

"Microsoft Windows Server 2022 CAL 5 Device [DE]" €201.99
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

Microsoft Windows Server CAL 2022 Client Access License (CAL) 5 license(s) €212.99
www.ox.ee

www.ox.ee

Microsoft Windows Server CAL 2022 Client Access License (CAL) 5 license(s) €272.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Litsents
Litsentsi kogus 5 litsents(i)
Litsentsi tüüp Kliendi juurdepääsulitsents (CAL)
Tarkvara tüüp Litsents
Funktsioonid
Keel Saksa keel