Microsoft Windows Server 2022 Datacenter 1 litsents(i)

Tootja: Microsoft

Mudel: P71-09389

EAN: 0889842768961

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter on võimsa operatsioonisüsteemi lahendus, mis on spetsiaalselt välja töötatud ettevõtte tasemel serverikeskkondadele. Sellel on 64-bitine arhitektuur, mis toetab kuni 16 protsessorituumi ja pakub paremat tulemuslikkust ning skaleeritavust kõrgetasemeliste rakenduste jaoks.

Selle litsents võimaldab selle paigaldamist ainult ühele seadmele. See on suurepärane valik ettevõtetele, kes soovivad oma serverikeskkondi optimeerida usaldusväärse ja turvalise operatsioonisüsteemiga.

Microsoft Windows Server 2022 Datacenter on inglisekeelse kasutajaliidesega, mis on IT-spetsialistidele lihtne kasutada. See sisaldab tihedat virtualiseerimisvõimekust, mis võimaldab luua ja hallata mitmeid virtuaalmasinaid ühel füüsilisel serveril, vähendades riistvarakulusid ja parandades efektiivsust.

Operatsioonisüsteemil on kõrgtasemeline turvalisus, sealhulgas integreeritud ähvarduskaitse, virtuaalmasinate krüpteerimine ja turvaline käivitamine, mis annab lisatagatise tundliku teabe töötlemisel. Microsoft Windows Server 2022 Datacenter toetab ka hübriidstsenaariume, mis võimaldab ettevõtetel pilvpõhiseid lahendusi oma ettevõtte infrastruktuuriga sujuvalt integreerida.

Kokkuvõttes on Microsoft Windows Server 2022 Datacenter tõhus ja usaldusväärne operatsioonisüsteem, mis on loodud eranditult ettevõtte tasemel serverikeskkondadele. Selle kõrgtasemelised funktsioonid ja tugevad turvalisusvõimalused pakuvad ettevõtetele terviklikku lahendust nende IT-infrastruktuuri optimeerimiseks ja tõhususe parandamiseks.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Litsents
Litsentsi kogus 1 litsents(i)
Tarkvara tüüp Litsents
Arhitektuur
64-bitine raaltöötlus
Funktsioonid
Toetatud protsessorituumade arv 16
Keel Inglise keel