Microsoft Windows 11 Pro for Workstations 1 litsents(i)

Tootja: Microsoft

Mudel: HZV-00101

EAN: 0889842906288

Microsoft Windows 11 Pro for Workstations on võimas operatsioonisüsteem, mis on loodud vastama professionaalide kõrgetele nõudmistele nende tööjaamades. See operatsioonisüsteem tagab, et teil on juurdepääs viimastele tehnoloogiatele ja tööriistadele, võimaldades teil oma ülesandeid tõhusalt täita.

Operatsioonisüsteemi Windows 11 Pro for Workstations installeerimiseks on vajalik minimaalne kõvakettaruum 64 GB, minimaalne mälumaht (RAM) 4 GB ning minimaalne protsessori kiirus 1 GHz. Lisaks on DirectX 12.0 tööks nõutav, tagades sujuva toimimise.

Sellel tootel on üks litsents ühe kasutaja jaoks, mis võimaldab operatsioonisüsteemi installida ainult ühes tööjaamas. Litsentsi tüüp on tarkvaralitsents, mis tagab tarkvara seadusliku paigaldamise ja kasutamise.

Windows 11 Pro for Workstationi ingliskeelne versioon pakub kasutajasõbralikku liidest, mis teeb navigeerimise lihtsaks. Samuti toetab see 64-bitist arvutust, mis võimaldab käivitada nõudlikumaid rakendusi ja programme.

Kokkuvõttes on Microsoft Windows 11 Pro for Workstations suurepärane valik professionaalidele, kes vajavad stabiilset ja kõrge jõudlusega operatsioonisüsteemi. Täiustatud funktsioonide ja madalate süsteeminõuete abil võite sellele tootele kindel olla, et suudate oma ülesandeid hõlpsalt ja tõhusalt täita.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €361.53

Kauplus Pealkiri Hind
mts.ee

mts.ee

GPS-navigatsioon Mio Mio Cyclo Discover Pal 2,8"; 240 x 400, Bluetooth, GPS (satelliit), kaardid kaasas €361.53
www.ox.ee

www.ox.ee

Microsoft Windows 11 Pro for Workstations 1 license(s) €420.00

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Litsents
Litsentsi kogus 1 litsents(i)
Tarkvara tüüp Litsents
Arhitektuur
64-bitine raaltöötlus
Funktsioonid
Keel Inglise keel
Süsteeminõuded
Miinimumnõue DirectX-le 12.0
Minimaalne protsessori kiirus 1 GHz
Minimaalne mälumaht (RAM) 4 GB
Minimaalne kõvakettaruum 64 GB