Microsoft Windows 11 Pro 1 litsents(i)

Tootja: Microsoft

Mudel: FQC-10572

EAN: 0889842965445

Microsoft Windows 11 Pro on kaasaegne ja funktsiooniderohke operatsioonisüsteem, mis sobib suurepäraselt tänapäeva spetsialistide vajadustega. Tänu 64-bitisele arvutamisvõimele pakub see kiiremat ja sujuvamat jõudlust ning võimaldab hakkama saada keerukate ülesannetega ilma probleemideta. Elektroonilise tarkvara allalaadimise versiooni abil saate selle operatsioonisüsteemiga kohe tööle hakata.

See toode sisaldab litsentsi Microsoft Windows 11 Pro operatsioonisüsteemi paigaldamiseks ühele seadmele, muutes selle taskukohaseks valikuks ühe seadme kasutamiseks. Toode on saadaval mitmekeelses keeles, pakkudes laia valikut keelevalikuid.

Teine märkimisväärne Windows 11 Pro funktsioon on selle täiustatud turvafunktsioonid, sealhulgas parendatud andmekaitsevõimekus ja sisseehitatud ohuhindamine, tagades kaitse ohtude vastu. Kasutajaliides on kaasaegne ja kohandatav, uute funktsioonide nagu Snap Layouts, Snap Groups ja Desktops abil parandatakse mitme tegumiku täitmist.

Kokkuvõttes on Microsoft Windows 11 Pro suurepärane valik spetsialistidele, kes vajavad usaldusväärset ja tõhusat operatsioonisüsteemi, mis suudab hakkama saada keerukate ülesannetega, pakub täiustatud turvafunktsioone ja kohandamisvalikuid.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €226.20

Kauplus Pealkiri Hind
www.01.ee

www.01.ee

Microsoft MS ESD Win Pro 11 64-bit €226.20
mts.ee

mts.ee

Microsoft Windows 11 Pro 1 litsents(i) €236.24

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Litsents
Litsentsi kogus 1 litsents(i)
Tarkvara tüüp Elektrooniline tarkvara allalaadimine (ESD)
Arhitektuur
64-bitine raaltöötlus
Funktsioonid
Keel Mitmekeelne