ICY BOX IB-550StU3S ODD-ümbris 13,3 cm (5.25") SATA Must

Tootja: ICY BOX

Mudel: 20306

EAN: 4250078167334

ICY BOX IB-550StU3S ODD ümbris on kvaliteetne ja usaldusväärne toode tuntud tootjalt ICY BOX. See kuulub ODD ümbriste kategooriasse ja sobib kasutamiseks SATA optiliste ketastega. Ümbrisel on laitmatu must alumiiniumkorpus, mis näeb hea välja igal laual. See on kompaktne, kerge ja mõõtudega 261 x 180 x 60 mm, mistõttu on seda lihtne kaasas kanda ja hoiustada.

Sellel ODD ümbrisel on mõned muljetavaldavad omadused, mis eristavad seda teistest sama kategooria toodetest. See omab plug-and-play funktsionaalsust, mis tähendab, et seda on lihtne kasutada ja te ei vaja selle tööks draivereid ega tarkvara. Ümbris toetab ka kuumvahetust, mistõttu on optiliste ketaste vahetamine oma arvuti väljalülitamata lihtne.

ICY BOX IB-550StU3S ODD ümbris saab toidet DC-st, mistõttu on see energiatõhus ja usaldusväärne. See toetab USB-ühenduvust ja sellel on USB Type-B konnektor lihtsaks ühendamiseks teie arvutiga. Ümbris sisaldab ka LED-iga indikaatoreid, mis näitavad tegevust, mistõttu on lihtne teada saada, kas teie optiline ketas on kasutusel.

Ümbris toetab USB versiooni 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1), tagades kiired andmeedastuskiirused. See sisaldab kahte kaablit, eSATA ja USB, et tagada ühilduvus erinevates seadmetes.

Mõõtmete osas kaalub ümbris 900 g, mis muudab selle kergeks ja lihtsasti kaasaskantavaks. Pakendi kaal on 1,2 kg ja mõõtmed on 300 x 255 x 105 mm, mis tagab selle ohutu transportimise ajal.

Kokkuvõttes on ICY BOX IB-550StU3S ODD ümbris kõrge kvaliteediga toode, mis on võimas, tõhus ja usaldusväärne. See on täis funktsioone, mis teevad selle kasutamise lihtsaks ning selle kompaktne disain teeb sellest suurepärase valiku neile, kes seda kaasas kanda soovivad.


Pakkumisi ei leitud...


Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Optiline draiv
Optilise seadme liides SATA
Suurus 13,3 cm
Pesad & liidesed
USB-pistmiku tüüp USB Type-B
USB versioon 3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
USB ühilduvus Jah
Toimimine
Käigultvahetus Jah
Toiteallika tüüp DC (alalisvool)
Isehäälestuv Jah
Disain
Toote värv Must
Korpuse materjal Alumiinium
LED-indikaatorid Tegevus
Kaal ja mõõtmed
Pakendi kaal 1,2 kg
Pakendi kõrgus 255 mm
Pakendi sügavus 105 mm
Pakendi laius 300 mm
Kaal 900 g
Kõrgus 60 mm
Sügavus 180 mm
Laius 261 mm
Pakendi sisu
Kaablid kaasa arvatud USB, eSATA
Logistika andmed
Päritoluriik Hiina