TomTom GO Navigator navigaator Käeshoitav/kinnitatud 15,2 cm (6") Puutetundlik ekraan Must

Tootja: TomTom

Mudel: 1PN6.002.100

EAN: 0636926106948

TomTom GO Navigator 6 on ideaalne kaaslane kõigiks teie navigatsioonivajadusteks. TomTom, juhtiv tootja selles valdkonnas, on selle navigaatoriga täiuslik valik kõigile, kes otsivad intuitiivset ja usaldusväärset navigatsioonisüsteemi.

GO Navigator 6-l on kasutajasõbralik liides, mis lihtsustab navigeerimisprotsessi ja tagab, et jõuate sihtkohta hõlpsalt. Selle suur, kõrge eraldusvõimega ekraan pakub selgeid juhiseid, muutes isegi keerulistes sõidutingimustes jälgimise lihtsaks.

Täiustatud kaardistamissüsteemiga juhendab GO Navigator 6 teid kõige uuemate marsruutide kaudu, tagades, et vältite liiklusummikuid ja võtate võimalikult kiire tee. Samuti saate oma navigeerimiskogemuse isikupärastada, kohandades hääljuhiseid, valides mitme hääle vahel vastavalt oma eelistustele.

Sisseehitatud Bluetooth-ühendusega varustatud GO Navigator 6 võimaldab teil teha käed-vabad kõnesid ja voogesitada muusikat otse oma nutitelefonist. See mugav funktsioon tagab, et olete teel olles ühenduses, ilma igasuguste segajateta.

Lisaks sisaldab GO Navigator 6 püsivaid kaardiuuendusi, tagades, et teil on alati kõige värskemad kaardid käeulatuses. See tähendab, et saate julgelt uurida uusi piirkondi või teha spontaanseid maanteeekskursioone, teades, et teie navigaator hoiab teid õigel teel.

Lisaks sisaldab see navigaator väärtuslikke funktsioone, nagu reaalajas liiklusuuendused, pakkudes täpset teavet ummikute või viivituste kohta teie marsruudil. Samuti pakub see huvipunkte teekonnal, võimaldades teil avastada uusi vaatamisväärsusi, restorane ja tegevusi oma teekonna ajal.

Kompaktne ja kergesti kaasaskantav TomTom GO Navigator 6 saab hõlpsalt paigaldada teie auto esiklaasile või armatuurlauale. Selle elegantne disain lisab teie sõiduki interjöörile kaasaegse puudutuse, samas kui vastupidav konstruktsioon tagab pikaajalise jõudluse.

TomTom GO Navigator 6-ga saate enesekindlalt navigeerida igasugusel teekonnal ja nautida stressivaba ja nauditavat sõidukogemust. Usaldage TomTomi usaldusväärsusesse ja ekspertiisi, et juhataks teid sihtkohta vaevata.


2 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €255.99

Kauplus Pealkiri Hind
www.photopoint.ee

www.photopoint.ee

TomTom Go Navigator 6 €255.99
mts.ee

mts.ee

TomTom GO Navigator 6 €308.17

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Navigeerimine
Häälkäsklused Jah
Toetatud keeled Bulgaaria, CAT, Tšehhi keel, Taani, Saksa keel, Hollandi, Inglise keel, Hispaania, Eesti, Soome, Prantsuse keel, Kreeka keel, Ungari keel, Itaalia, LAT, Leedu, Norra, Poola, Portugali, Slovakkia, Sloveenia keel, Rootsi, Türgi keel
Sõidurea valik Jah
Otseteenindus Ei
Liiklusinfo kanal (TMS) Jah
Ekraan
Pikslite tihedus 109 punkti tolli kohta
Ekraani resolutsioon 800 x 480 pikslit
Toetatud paigutus Horisontaalne
Puutetundlik ekraan Jah
Ekraani diagonaal 15,2 cm
GPS-seadme tüüp
Golf Ei
Jalgratas Ei
Mootorratas Ei
Kasutamine lennukis Ei
Kasutamine autos Jah
Geopeitus (GPS aardeotsimine) Ei
Õues (matkamine) Ei
Sport (üldfüüsiline treening, jooksmine) Ei
Merel (kaardiplotterid, sügavusmõõturid) Ei
Kaart
Kaardiulatus Maailm
Kaasas kaardid Jah
Mälu
Maksimaalne mälukaardi suurus 32 GB
Ühilduvad mälukaardid MicroSD (TransFlash)
Sisemine mälumaht 16 GB
Võrgustumine
WiFi Jah
Bluetooth Jah
Toimimine
Sisseehitatud kõlar(id) Jah
Disain
Liidese tüüp Puuteekraan
Toote värv Must
Toote kuju Käeshoitav/kinnitatud
Võimsus
Aku tööiga (maksimaalne) 1 h
Toiteallika tüüp Patarei
Pakendi sisu
Kaasas autolaadija Jah
Kaablid kaasa arvatud USB