TomTom GO Discover navigaator Fikseeritud 17,8 cm (7") Puutetundlik ekraan Must

Tootja: TomTom

Mudel: 1YB7.002.00

EAN: 0636926104937

TomTom GO Discover on aitab teil hõlpsalt oma sihtkohta jõuda, olles usaldusväärne ja tõhus navigaator. Sellel on lai valik keele tuge, sealhulgas bulgaaria, tšehhi, hollandi, soome, saksa, kreeka ja palju muud, nii et saate hõlpsalt navigeerida, olenemata sellest, kus te olete.

TomTom GO Discover omab suurt 17,8 cm (7-tollist) ekraani eraldusvõimega 1280 x 800 pikslit, nii et igasugune kaartide detail on hästi nähtav. Must fikseeritud vormifaktor ja kerge kaal annavad seadmele stiilse ja professionaalse välimuse, muutes selle tõhusaks lisandiks oma autole.

Sellel navigaatoril on 32 GB sisemist salvestusruumi ja 2000 MB RAM-i, seega võib seade salvestada märkimisväärse koguse kaarte ja andmeid, tagades samal ajal kiire jõudluse. Lisaks on sellel kaardi maksimaalne suurus 32 GB, mis annab piisavalt ruumi veelgi rohkematele andmetele.

TomTom GO Discover on varustatud sisseehitatud akuga ja seda saab laadida kas sigaretisüütaja, USB-kaabli või otse vooluvõrgust. See toetab ka Bluetooth- ja Wi-Fi-ühenduvust, muutes seadme teiste seadmetega ühendumise lihtsaks.

Üks TomTom GO Discoveri silmapaistvaid omadusi on 3D-maamärgid, kiirusepiirangud ja häälkäsklused, mis aitavad teil hõlpsasti navigeerida. Lisaks saate teatada teedel olevatest kaamerateest, ning tänu eluaegsele TomTom-liiklusele ja eluaegsetele kaardiinfouuendustele saate alati õiges suunas liikuda.

Pakend sisaldab USB-kaableid, kiirjuhendit, autolaadijat ja aknale paigaldatavat hoidikut, muutes paigalduse ja kasutuse lihtsaks. Sisseehitatud kõlarid ja nutitelefonide kaughalduse tugi parandavad veelgi seadme jõudlust.

TomTom GO Discover on täiuslik navigaator igale autokasutajale, kes soovib reisida enesekindlalt ja vaevata.


1 kaupleja pakkumuste nimekiri, alates hinnast €808.81

Kauplus Pealkiri Hind
www.pc21.fr

www.pc21.fr

TomTom GO Discover navigaator Fikseeritud 17,8 cm (7") Puutetundlik ekraan Must €808.81

Meie kasutajate tagasiside toote kohta

Ei ole veel kommentaare

Ainult registreeritud kasutajad saavad kommentaare jätta


Hindade ajalugu

Loading chart...

Tooteinfo

Navigeerimine
Pardakaamera salvestus
Eluaegne TomTom-liiklus
Kiirusepiirangud
3D-maamärgid
Häälkäsklused
Toetatud keeled Bulgaaria, CAT, Tšehhi keel, Taani, Saksa keel, Hollandi, Inglise keel, Hispaania, Eesti, Soome, Prantsuse keel, Kreeka keel, Ungari keel, Itaalia, LAT, Leedu, Norra, Poola, Portugali, Slovakkia, Sloveenia keel, Rootsi, Türgi keel
Ekraan
Ekraani resolutsioon 1280 x 800 pikslit
Puutetundlik ekraan
Ekraani diagonaal 17,8 cm
GPS-seadme tüüp
Kasutamine autos
Kaart
Eluaegsed kaardiinfo uuendused
Kaardiulatus Albaania, Andorra, Argentina, Austraalia, Austria, Belgia, Brasiilia, Bulgaaria, Kanada, Tšiili, Horvaatia, Küpros, Tšehhi Vabariik, Denmark, Estonia, Soome, Prantsusmaa, Saksamaa, Gibraltar, Kreeka, Ungari, Island, India-Himaalaja, Iirimaa, Itaalia, Läti, Liechtenstein, Leedu, Luxembourg, Makedoonia, Malaisia, Malta, Mehhiko, Moldova, Monaco, Montenegro, Madalmaad, Uus-Meremaa, Norra, Poola, Portugal, Puerto Rico, Rumeenia, Venemaa, Serbia, Singapur, Slovakkia, Sloveenia, Hispaania, Rootsi, Šveits, Taiwan, Türgi, Ukraina, Ühendkuningriik, Uruguai
Mälu
RAMi maht 2000 MB
Maksimaalne mälukaardi suurus 32 GB
Sisemälu tüüp RAM
Sisemine mälumaht 32 GB
Võrgustumine
WiFi
Bluetooth
Toimimine
Nutitelefoni kaughaldus
Sisseehitatud kõlar(id)
Disain
Toote värv Must
Toote kuju Fikseeritud
Võimsus
Aku tüüp Sisseehitatud
Toiteallika tüüp Patarei, Sigaretisüütaja, USB
Pakendi sisu
Kaasas hoidja tuuleklaasile kinnitamiseks
Kaasas autolaadija
Kiirstardi juhend
Kaablid kaasa arvatud USB